Tânără incendiată în valiză. Poliţia a făcut primele reţineri

Tânără incendiată în valiză. Poliţia face, marţi seară, primele reţineri în cazul fetei incendiate în valiză, anunţă surse citate de România Tv. Sabina ar fi fost victima unei grupări infracționale din București și Giurgiu, iar aceștia au ucis-o din răzbunare.

17 nov. 2020, 19:18
Tânără incendiată în valiză. Poliţia a făcut primele reţineri
Tânără incendiată în valiză

Update: Ambulanţa a fost chemată la Parchet, deoarece cele două femeie audiate au început să se simtă rău.Acestea ar avea febră și au vărsat, motiv pentru care medicii le vor face și un test rapid pentru coronavirus. În funcție de rezultat se vor lua măsuri ulterioare.

Anchetatorii au făcut, marți seara, mai multe rețineri în cazul Sabineri, feta arsă in Giurgiu. Potrivit unor informații, polițiștii au descins în casele mai multor persoane, pe care le-au dus la audieri, existând indicii că sunt implicate în acest caz. Este vorba despre 2 femei și un bărbat, care au ajuns la Parchetul Giurgiu.

După audieri, aceștia ar putea ajunge în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă

Reamintim că unul dintre clienţi salonului de masaj la care lucra Sabina a fost suspect în cazul crimei care a îngrozit România, însă anchetatorii nu au găsit dovezi care să-l incrimineze. Potrivit unor surse citate de România Tv, poliţiştii urmează să facă primele reţineri în acest caz.

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru România TV faptul că cauza morții este șoc hemoragic. Tânăra de 32 a murit, cel mai probabil, în timp ce întreținea relații intime.

Pe trupul acesteia erau urme, semne clare care dovedesc că fata a fost sufocată. Semnele au fost descoperite de către anchetatori la nivelul gâtului, prin urmare aceasta ar fi fost sufocată.

Reamintim că tânăra a fost omorâtă în noaptea de vineri, 30 octombrie, pusă într-o valiză şi incendiată pe un câmp de pe DN 6, din apropiere de Ghimpaţi, judeţul Giurgiu.

Un şofer de TIR a oprit în momentul în care a văzut incendiul şi a sunat la 112. După el, mai multe maşini s-au oprit la faţa locului, iar şoferii au stins flăcările cu extinctoarele.

În acest caz au fost audiaţi zeci de martori şi s-au urmărit zeci de înregistrări video surprinse de camerele de supraveghere de la locul crimei.

Tânără incendiată într-o valiză. Sabina lucra la un salon de masaj din Bucureşti şi avea un copil cu un turc

Potrivit rudelor, Mihaela Sabina Mircea lucra la un salon de masaj din Bucureşti, „undeva pe la Unirea”. Familia Sabinei crede că tânăra a fost răpită, sechestrată şi ucisă. Ultima conversaţie pe care oamenii au purtat-o cu ea le-a ridicat suspiciuni.

„Se mai auzea o voce de bărbat. Nu mi-a spus unde este plecată. Mi-a spus băiatul (fiul Sabinei) că se mai auzea o voce de bărbat. O învăţa ce să vorbească, Ne-a spus că e la muncă cu acte în regulă”, a mai precizat Sanda.

Întrebată cine e tatăl copilului Sabinei, femeia a explicat că este vorba despre un bărbat din Turcia.

„Tatăl copilului este un turc. E trecut copilul pe numele unui turc. Îi plătea o alocaţie copilului”, a mai menţionat ea.

Citeşte şi De ce a fost ucisă Sabina! Motivul pentru care a fost ucisă și incendiată într-o valiză

Femeia arsă în valiză în Giurgiu, înmormântată în secret de familie

Femeia arsă în valiză în Giurgiu și găsită într-un sanț în apropiere de localitatea Ghimpați din județul Giurgiu a fost înmormântată. La cimitir au fost prezente doar patru persoane: preotul, doi verișori și un apropiat.

Pentru înmormântare, rudele fetei au cerut ajutorul primarului din Giurgiu, fost coleg de serviciu cu mama ei.

În ultima vreme, victima a rupt legăturile cu cei apropiați, inclusiv cu tatăl ei.

„Stiu a cui e vina. Fiecare o sa raspundă in fata divinitati. Venea la noi mereu, a avut usa deschisa mereu. Fosta sotie am inteles ca nu o primea. În ultima perioadă nu mi-a mai raspuns si nu a mai venit la noi”, povesteşte tatăl fetei.