Tânăra mamă ucisă și incendiată la Ghimpați, martoră într-un caz de înșelăciune

Noi detalii apar în cazul Mihaelei Sabina Mircea, femeia inceendiată într-o valiză, la Ghimpați. Se pare că femeia era martoră într-un caz de înșelăciune. De altfel, aici victima era un cetățean norvegian care a fost păcălit cu o sumă uriașă de bani de niște vecini ai tinerei din Pantelimon.

12 nov. 2020, 18:58
Tânăra mamă ucisă și incendiată la Ghimpați, martoră într-un caz de înșelăciune
Tânăra mamă ucisă și incendiată la Ghimpați, martoră într-un caz de înșelăciune

Tânăra incendiată într-o valiză de pe un câmp din Ghimpați și-a găsit sfârșitul la finalul lunii octombrie. Bărbatul din Norvegia a făcut dezvăluiri incredibile despre viața Sabinei.

Tânăra incendiată la Ghimpați, prinsă la cerșit cu fiul ei

Bărbatul a mărturisit că a cunoscut-o pe Sabina, în anul 2016. Atunci, tânăra a fost surprinsă la cerșit împreună cu fiul ei. Norvegianul ar fi ajutat-o să se mute și să își găsească un loc de muncă decent.

„Când am întâlnit-o era o cerșetoare. Am ajutat-o să își găsească un loc unde să stea și i-am găsit un loc de muncă la un restaurant. Mai târziu și-a dat demisia și a început să lucreze la un club, lucru care nu mi-a plăcut. Era o fată fără stare și o fată traumatizată”, a spus omul pentru Antena 3.

Totodată, acesta a explicat că la clubul la care s-a angajat ulterior, Sabina nu lucra ca și prostituată și că era o femeie decentă. Mai mult, chiar tânăra a fost cea care a încercat, la un moment dat, să îl ajute.

Tânăra incendiată la Ghimpați, martoră într-un caz de înșelăciune cu 100.000 de euro

Dag Langerud a fost victima unor escroci români. Aceștia au reușit, între anii 2016 – 2019, să îl lase fără o sumă colosală de bani. Este vorba de nu mai puțin de 100.000 de euro.

Totul a început cu o anumită propunere de afaceri pentru cetățeanul norvegian, din partea unor tineri din Pantelimon.

Bărbatul este asistent medical de profesie, dar și muzician. Astfel, omul merge foarte des în turnee, în toată lumea, cu orchestra în care cântă. Totodată, bărbatul a căzut în plasa escrocilor din Pantelimon, Jilava și Giurgiu și le-a dat o sumă de bani pentru a începe o așa-zisă afacere.

Cu siguranță acesta a fost înșelat, motiv pentru care a încercat să își recupereze banii. La rândul lor, escrocii și-au făcut conturi false pe rețelele de socializare și se dădeau drept polițiști, avocați sau procurori.

De aceea, aceștia, sub pretextul că îi vor recupera banii pierduți, îi cereau alți bani. Așa bărbatul din Norvegia a ajuns să piardă în total 100.000 de euro.

Citește și: Femeia arsă în valiză în Giurgiu, înmormântată în secret de familie