Tânărul de 18 ani care s-a aruncat de la etajul 11 a lăsat un mesaj video cutremurător. Ce l-a împins să comită gestul extrem

Adolescentul de 18 ani, care s-a sinucis ieri, la Cluj-Napoca, a lăsat în urmă un bilet de adio sfâşietor. Mai mult de atât, se pare că înainte de a comite gestul extrem, el s-a filmat.

10 feb. 2018, 09:55
Tânărul de 18 ani care s-a aruncat de la etajul 11 a lăsat un mesaj video cutremurător. Ce l-a împins să comită gestul extrem

Tânărul de 18 ani care a murit, ieri, după ce a căzut în gol, de la etajul 11 al unui bloc din cartierul clujean Mărăşti, a lăsat un bilet de adio şi scris şi video.

Citeşte şi Un tânăr a căzut în gol de la etajul 11. Poliţiştii au deschis o anchetă

Poliţiştii au confirmat că este vorba despre o sinucidere, după ce au găsit în camera tânărului atât mesajul scris, cât şi filmarea video.

„S-a filmat cu telefonul. Mama vitregă a acestuia spune că nu era în evidenţe cu probleme, dar că era mai retras, mai melancolic. Tocmai fusese în vizită la tatăl lui, care lucrează la Londra. Acesta s-a întors de câteva zile şi nu părea afectat de ceva probleme. Mama lui a spus că a discutat cu băiatul la prânz, acesta s-a retras în camera lui şi şi-a văzut de treburile casei. Tragedia i-a şocat pe toţi”, spun anchetatorii.

De asemenea, se pare că în videoclipul lăsat, el povesteşte, cu lacrimi în ochi, că viaţa nu este corectă şi nu este aşa cum ar fi trebuit. De asemenea, băiatul s-ar fi arătat dezamagit de oportunităţile şi greutăţile vieţii.