Tatăl lui Khabib Nurmagomedov a murit la 57 de ani, în urma unor complicaţii cauzate de coronavirus

Tatăl şi antrenorul starului UFC Khabib Nurmagomedov, Abdulmanap Nurmagomedov, spitalizat de la jumătatea lunii mai, după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus, a murit din cauza unor complicaţii legate de Covid-19, informează rt.com.

RomaniaTV.net
03 iul. 2020, 13:58
Tatăl lui Khabib Nurmagomedov a murit la 57 de ani, în urma unor complicaţii cauzate de coronavirus

Abdulmanap Nurmagomedov a contractat coronavirusul la sfârşitul lunii aprilie. Iniţial el a refuzat să fie testat. După o perioadă, starea sa s-a degradat şi a suferit o criză cardiacă. Bărbatul a avut nevoie de un bypass de urgenţă, după care a fost plasat de două ori în comă indusă. El a murit la un spital din Moscova.

Abdulmanap Nurmagomedov era un antrenor renumit la nivel mondial în sporturile de contact. Anunțul decesului a fost făcut de Razman Kadyrov, liderul Republicii Cecene, un prieten apropiat al familiei. Medicii au descoperit simptome ale pneumoniei, dar antrenorul a refuzat să fie testat pentru coronavirus. După ce starea de sănătate i s-a agravat, a fost transporat de urgență cu un avion privat la spitalul militar din Moscova, dar a fost prea tărziu.

Citeşte şi: Un antrenor a murit la doar 24 de ani, din cauză că a stat prea mult în faţa calculatorului. Întreaga dramă, povestită de tatăl său