Tatăl Robertei dă de pământ cu mama beizadelei drogate care i-a ucis fiica. ”Îi invit din nou la cimitir! Să înceteze cu prostiile! De bine de rău, copilul ei trăiește”

Răzvan Dragomir, tatăl Robertei, a șters pe jos cu părinții beizadelei drogate care i-a ucis fiica în teribilul accident din stațiunea 2 Mai. După ce vineri Miruna Pascu a fost reținută pentru 30 de zile deoarece a încercat să influențeze martorii din dosar, tatăl studentei ucise i-a transmis un mesaj dur.

16 sept. 2023, 21:01
Tatăl Robertei dă de pământ cu mama beizadelei drogate care i-a ucis fiica. ”Îi invit din nou la cimitir! Să înceteze cu prostiile! De bine de rău, copilul ei trăiește”
Tatăl Robertei dă de pământ cu mama beizadelei drogate care i-a ucis fiica

Tatăl Robertei dă de pământ cu mama beizadelei drogate care i-a ucis fiica. Răzvan Dragomir s-a declarat dezgustat de stenogramele șocante în care Miruna Pascu încearcă să îi influențeze pe martorii din dosar pentru a-și scăpa fiul de închisoare.

Citește și Cine sunt cei doi tineri uciși de un șofer drogat la mare, în 2 Mai. Roberta și Sebi erau prieteni și colegi la Facultate de Geografie

Tatăl Robertei dă de pământ cu mama beizadelei drogate care i-a ucis fiica

„În urma acestor stenograme, am rugămintea către dna. Miruna să înceteze cu prostiile și să-și accepte soarta, așa cum, de 29 de zile, și noi care ne-am pierdut copiii ,cu greu, dar acceptăm că ai noștri copii nu se mai întorc acasă, nu mai intră pe ușă. Să înceteze cu influența. În paranteză, banii către diverși procurori”, a declarat tatăl Robertei la România TV.

Mai mult, Răzvan Dragomir nu s-a lăsat deloc impresionat de lacrimile pe care mama beizadelei drogate care i-a ucis copilul le-a vărsat în fața oamenilor legii și a invitat-o la cimitir.

„De bine de rău, copilul ei trăiește, este în viață, toată lumea trebuie să plătească. Și chiar am o întrebare către dl. Mihai Pascu. Cumva sfidează și moartea fiicei mele? Este o întrebare personală și chiar aștept răspuns. Nu vorbesc despre droguri. Are cine se ocupa pe acești doi nesimțiți, Miruna și Mihai Pascu, mai ales pe dna. Miruna. Aș ruga-o eu să înceteze cu mascarada, cu plânsul.

Îi invit din nou la cimitir, la copilul meu, apoi la facultate unde erau niște copii, și Roberta și Sebi, niște copii buni, cuminți, respectuoși, nu ca bestia pe care au crescut-o. Și ei o vor în libertate să ce? Să o ia de la capăt? Să omoare din nou.

Mai am și eu o întrebare. Din acele stenograme, ce vrea să facă dna. Miruna? Să întârzie procesul cât mai mult, eventual bestia în arest la domiciliu și până când? A observat cineva până când dorește dna. Miruna? Până va împlini până va împlini 21 de ani și 1 zi. Întrebare: de ce? Să dispară în SUA ori Canada”, a mai spus Răzvan Dragomir.

De asemenea, tatăl Robertei a avut un mesaj și pentru procurorul din Mangalia care se ocupă de caz, despre care spune că este depășit de situație și îl îndeamnă să îi lase pe alții să aplice legea.

„Către dna. Procuror de la Mangalia, nici măcar nu vreau să-i irostesc numele, este depășită și trebuie să-i lase pe alții să aplice legea. Rușine, doamnă! Nu lăsați avocații, nu le dați acces la dosar. Mai întâi și mai întâi să-și facă curățenie în curtea dumneaei, la Mangalia, cu polițiștii mânjiți și corupți de către Mihai Pascu. Da, doamnă, de acela care sfidează pe toată lumea”, a conchis Răzvan Dragomir.

 

Citește și Roberta și Sebastian, tinerii uciși de Vlad Pascu în accidentul din 2 Mai, înmormântați în aceeași zi