Tatăl studentei criminale: În şapte ecografii nu s-a văzut nicio anomalie

Părinţii lui Carmen Bejan încearcă să treacă cu bine peste toate problemele pe care le au şi trăiesc cu speranţa că într-o zi totul va reveni la normal şi fata lor va fi din nou acasă. După trei ani în care au umblat prin tribunale, părinţii studentei criminale nu mai doresc să audă de alt proces.

RomaniaTV.net
31 mai 2012, 19:36
Tatăl studentei criminale: În şapte ecografii nu s-a văzut nicio anomalie

Pavel Bejan nu își poate explica cum de s-a putut produce o asemenea eroare medicală.

„Ceea ce nu înţeleg eu este că după şapte ecografii în care nu s-a sesizat nicio anomalie, copilul s-a putut naște așa. Nu este explicabil, aici este în joc demnitatea, onoarea medicilor, care au făcut primele ecografii. Îşi vor pierde încrederea pacienţilor. Dacă a fost posibil ca după şapte ecografi să se dea un diagnostic bun şi el să fie un copil cu malformații, atunci ce profesionalism mai este. Aici va fi o luptă între medici, între onoarea lor”, a spus bărbatul cu lacrimi în ochii, potrivit adevarul.ro.

Medicii care au consultat-o pe Carmen Bejan pe parcursul sarcinii spun că au văzut că bebeluşul avea malformaţii, însă studenta nu a vrut să renunţe la copil. Motivul pentru care aceasta nu a dorit să facă o întrerupere de sarcină a fost probabil acela că ea şi-a dorit foarte mult să fie liberă.

Medicii care au consultat-o după naştere i-au spus că nu mai are voie să rămână însărcinată în următorii doi ani, din cauza malformaţiilor pe care le-a avut copilul.

După ce a aflat că a rămas însărcinată, Carmen Bejan a cerut de mai multe ori să fie eliberată spunând de mai multe ori că sarcina ei este pusă în pericol de condiţiile dinj detenţie, dar a fost refizată de fiecare dată.