Taximetrist snopit în bătaie de patron la Focşani VIDEO

Un tânăr taximetrist din Focşani îşi acuză patronul că l-a bătut până l-a băgat în spital. El spune că are nevoie de două săptămâni de îngrijiri medicale, după ce ar fi fost luat la pumni şi picioare de patronul său.

RomaniaTV.net
24 apr. 2017, 09:16
Taximetrist snopit în bătaie de patron la Focşani VIDEO

Totul ar fi plecat de la o neînţelegere financiară. Patronul i-a cerut taximetristului să facă o cursă până în Bacău. La întoarcere, taximetristul i-a trimis şefului său un SMS, prin care i-a reproşat că respectivul client a vrut să fie plimbat prin oraş o zi întreagă. Supărat din cauza mesajului, patronul i-a cerut să predea maşina, iar atunci au urmat scene parcă desprinse dintr-un film.

„M-a luat la bătaie, m-a dat cu capul de clădire, mi-am scăpat telefonul, am reuşit cumva să scap, m-am răsucit. Am reusit să scap cu câţiva pumni. Nu-mi găseam telefonul. Mi l-a luat el. I-am cerut telefonul. A zis: vino să-l iei. Şi atunci m-a bătut tare. Mi-a dat cu pumnii şi picioarele cat mai mult la cap. Am încercat să mă apăr cât am putut”, povesteşte tânărul.

Norocul lui a fost că un cunoscut al patronului a intervenit. Bătut şi plin de sânge, taximetristul a reuşit să sune la 112. A fost preluat de un echipaj SMURD, care l-a transportat la Spitalul Judeţean Focşani. El a rămas internat din cauza fracturilor nazale şi a traumatismelor la cap şi mână. Patronul neagă totul, dar tânărul este hotărât să depună plângere penală împotriva fostului său patron.