Te-ai îngrăşat de sărbători? Scapă de grăsimea acumulată cu o dietă minune

Odată cu sărbătorile vin și kilogramele în plus, de cele mai multe ori. Asta pentru că nu reușim mai niciodată să ne abținem de la atâtea bunătăți care "duduie" de calorii. Ceea ce nouă ni se pare însă gustos este resimțit cu totul și cu totul altfel de organism, care fie acumulează grăsime în exces, fie devine nefuncțional, pe alocuri, datorită infuziei de carbohidrați și proteine. 

RomaniaTV.net
03 mai 2016, 09:50
Te-ai îngrăşat de sărbători? Scapă de grăsimea acumulată cu o dietă minune

 Pentru a ne face corpul să își revină după sărbători, să slăbim și să îl detoxifiem, vă propunem un plan pe 5 zile, care are rezultate din cele mai bune. Organismul tău va rămâne sănătos, iar kilogramele se vor topi încet-încet.

Citeşte şi  7 motive să adaugi linte în dieta ta

A alcătui un plan de mâncare bine pus la punct este o soluție pe care să o ai în vedere atunci când vrei să te întorci către un stil de viață sănătos.

Încearcă să alegi ingrediente sărace în calorii și în zahăr, incluzând și multe cereale integrale pentru a potența efectul dietei. De asemenea, este recomandat să introduci și 5-6 porții de legume și fructe în fiecare zi, dacă vrei cu adevărat să fii sănătos.

Continuarea pe elli.ro