TE CUNOSC DE UNDEVA 25 IUNIE LIVE VIDEO. Scandal uriaş în ediţia de sâmbătă

TE CUNOSC DE UNDEVA 25 IUNIE LIVE VIDEO. Cea mai nouă gală a emsiunii este una controversată şi totul "din cauza" lui Dima, care a stârnit reacţii atât din partea juriului, cât şi colegilor. Ruleta a hotărât ca Dima şi Alexia să intre în pielea personajului Prince și să interpreteze piesa Kiss.

25 iun. 2022, 10:59
TE CUNOSC DE UNDEVA 25 IUNIE LIVE VIDEO. Scandal uriaş în ediţia de sâmbătă
TE CUNOSC DE UNDEVA 25 IUNIE LIVE VIDEO

TE CUNOSC DE UNDEVA 25 IUNIE LIVE VIDEO. Un artist emblematic pentru vremurile noastre, cunoscut pentru excentricitatea sa, Prince și-a pus amprenta aspura unei intregi generații.

Momentul senzual, tipic Prince, a stârnit o adevărată revoltă în platoul Te cunosc de undeva!, când Dima a apărut pe scenă la bustul gol. “Nu faci din astea aici, suntem bătrâne!” a spus răspicat Ilona Brezoianu.

TE CUNOSC DE UNDEVA 25 IUNIE LIVE VIDEO. Alina Pușcaș a fost prima care a luat atitudine, declarându-se total împotriva celor văzute pe scena Te cunosc de undeva!, iar alături de Ilona a decis să iniţieze o petiţie: “Noi am dori ca Dima să fie interzis! Sau măcar blurat“.

Nici Anisia Gafton nu a rămas indiferentă momentului: „Mi-au rămas imaginile cu Dima la bustul gol în cap.

Citeşte şi: Te cunosc de undeva. Cine a câștigat cea de a șaptea ediție a sezonului 17. A fost show

Zarug, cea mai grea provocare de la Te cunosc de undeva

TE CUNOSC DE UNDEVA 25 IUNIE LIVE VIDEO. Zarug s-a plâns de personajul pe care trebuie să îl interpreteze în cea de a opta gală de la Te cunosc de undeva. Acesta, alături de partenera lui de scenă, au primit la ruletă un personaj special, dar complicat, după cum mărturisesc cei doi.

Jazzy Jo și Zarug  trebuie să o interpreteze pe Edith Piaf, cu celebra ei piesă Je ne regrette rien. “M-a cuprins disperarea, e foarte, foarte greu!”, a mărturisit Jazzy Jo.

Ruleta le-a „dat la glezne” a spus concurentul Zarug, după ce a aflat greutatea personajului pe care trebuie să le interpreteze în această emisiune.

“Gala asta, ruli ne-a dat-o la glezne grav cu Edith Piaf, un personaj imposibil de greu. Ca să putem interpreta personajul, și eu și Jo, l-am încărcat cu poveștile noastre de viață, ne-am cântat și dezamăgirile, și esecurile, și reusitele, acum rămâne de văzut dacă am și reușit, să nu regretăm nimic (n. red aluzie la piesa cântată) fără să ne înecăm în lacrimi.

M-am bucurat să avem un make-up spre grey scale (alb-negru), pentru a accentua ideea asta, că venim din alte vremuri, două personaje distopice, în căutarea unui acum al lor!”, a spus concurentul de la Antena 1.