TE CUNOSC DE UNDEVA 6 martie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM A1. Liviu şi Andrei, transformaţi în trupa Andre

TE CUNOSC DE UNDEVA 6 martie 2021. Gala de sâmbătă are o temă specială şi anume: travesti-ul. Provocarea este pentru toţi concurenţii, bărbaţii vor trebui să se epileze, să poarte unghii şi tocuri, iar femeile să adopte atitudinea masculină.

06 mart. 2021, 19:02
TE CUNOSC DE UNDEVA 6 martie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM A1. Liviu şi Andrei, transformaţi în trupa Andre
Liviu şi Andrei, transformaţi în trupa Andre

TE CUNOSC DE UNDEVA 6 martie 2021. Liviu şi Andrei se transformă în trupa Andre şi nu oricum, ci chiar sub privirile critice ale uneia dintre membre, jurata Andreea Bălan.

Citeşte şi: FINALA TE CUNOSC DE UNDEVA 2020. Ami este marea câştigătoare a celei de-a 15-a ediţii a TCDU

TE CUNOSC DE UNDEVA 6 martie 2021

Sincron, ăsta e indiciul!”, a fost indicaţia pe care au primit-o de la Cristi, în vreme ce Ozana nu i-a încurajat nici ea: „Este o piesă foarte solicitantă, dacă o cânţi live, pentru că are fraze foarte lungi. Pe mine mă interesează să aveţi o dicţie foarte bună. Trebuie să furaţi respiraţia, mai ales pe strofă. Este foarte greu, pentru că aveţi şi foarte mult de dansat!”.

Angela Similea, Ricky Martin, Jason Derulo sau Rihanna sunt doar câteva dintre transformările care le vor da mari bătăi de cap concurenţilor în gala Travesti, sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1.

Cine a câştigat prima ediţie din noul sezon

În prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, Radu Ștefan Bănică a fost marea revelație, motiv pentru care a primit cele mai multe puncte și a fost desemnat câștigătorul galei din 6 februarie 2021.

Radu Ștefan Bănică, în prezent student la actorie, a fost marea revelație a primei gale din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”. Extrem de ambițios și dornic să pună în aplicare ceea ce a învățat până acum la UNATC, acesta a ascultat cu atenție fiecare indicație dată de Cristi Iacob și de Ozana Barabancea.

La orele de canto, acesta i-a lăsat o impresie plăcută juratei, care i-a lăudat abilitățile artistice și a presimțit un potențial imens.

11 concurenți talentați și dornici de distracţie au intrat în spectaculosul joc al transformărilor, iar în fiecare săptămână, vreme de 15 ediţii, ruleta transforming-show-ului îi va pune la grea încercare.

Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Iată lista completă a vedetelor sezonului 16 Te cunosc de undeva:

Mirela Vaida
Radu Ștefan Bănică
Emilia Popescu
Pepe
Cristina Vasiu
Adriana Trandafir & Romică Țociu
Liviu Vârciu & Raluka
Andrei Ștefănescu & Ana Baniciu