Te pui cu blondele 2017: Ediţie de senzaţie cu Chef Bontea, Chef Scărlătescu şi Chef Dumitrescu. Dezvăluiri memorabile

Te pui cu blondele 2017: Astăzi, 11 ianuarie, de la ora 20.30, reîncepe emisiunea "Te pui cu blondele". Cei care vor deschide noul sezon vor fi cei trei Chefi: Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu, care vor face deliciul publicului cu dezvăluirile lor memorabile şi cu provocările la care vor fi supuşi.

RomaniaTV.net
11 ian. 2017, 11:50
Te pui cu blondele 2017: Ediţie de senzaţie cu Chef Bontea, Chef Scărlătescu şi Chef Dumitrescu. Dezvăluiri memorabile

Te pui cu blondele 2017: Chef Sorin Bontea va avea parte de o mare surpriză. Prietenul său, Giani Kiriță, îi va trimite, prin intermediul unei tinere gospodine din platou, un cadou neașteptat.

La rândul său, chef Florin Dumitrescu o va reîntâlni pe femeia pe umărul căreia a plâns adesea, la începuturile sale.  Tot atunci, chef Cătălin Scărlătescu va povesti în ce împrejurări a mâncat o oaie întreagă, într-o zi și-o noapte, împreună cu doi prieteni, informează site-ul oficial al emisiunii.

Noul sezon al emisiunii vine şi cu mici modificări. Mai exact, în fiecare editie, blonda suprema va fi ajutata de reprezentantii cate unei categorii pentru a face fata confruntarii pe teme de cultura generala cu invitatii lui Dan Negru.

Astfel, miercurea aceasta, 50 de gospodine se vor afla față în față cu  trei chefi faimoși,urmand ca in editiile viitoare sa aiba loc confruntari intre artisti de muzica populara si artisti din noul val, sportivi si sedentari etc.

Citeşte şi  Dan Negru, accident grav pe platoul de fimare. S-a lovit puternic la cap. Filmările au fost întrerupte