Te trezeşti la aceeaşi oră în fiecare noapte? Află semnificaţia

Te trezești la aceeași oră, în fiecare noapte, fără să ai alarmă la deșteptător? Fii atent la mesajele care îți vin. Nimic nu este întâmplător. Faptul că te trezești în fiecare noapte la aceleași ore are o semnificație aparte.

28 ian. 2019, 20:57
Te trezeşti la aceeaşi oră în fiecare noapte? Află semnificaţia

La orele diminetii, mintea este mai calma, iar inima simte mai bine energiile. Potrivit teoriilor chinezesti, energia meridianelor corpului este conectata la un sistem asemanator ceasornicului, fiecare parte a corpului energizandu-se la alt interval orar.

Citeste intre ce ore functioneaza cel mai bine organele corpului uman aici.

Iata, asadar, ce inseamna cand te trezesti la aceeasi ora in fiecare noapte.

Intre 9:00 PM si 11:00 PM

Aceste ore sunt orele de culcare pentru multa lume. Insa nu toti oamenii pot dormi in acest interval. Acest lucru poate insemna stres, griji. Ca sa adormi linistit in acest interval orar, te ajuta tehnicile de respiratie, mantrele pozitive, meditatia si exercitiile de detensionare si incordare a muschilor. Cheia este sa te concentrezi pe lucrurile care iti relaxeaza corpul si astfel sa te poti odihni.

Intre 11:00 PM si 1:00 AM

Reprezentantii medicinii antice chinezesti cred ca esti treaz in acest interval orar deoarece energia din meridianul vezicii biliare este activa. Faptul ca te trezesti intre aceste ore presupune o dezamagire emotionala. Accepta-te asa cum esti si accepta-i si pe ceilalti asa cum sunt. Practica iubirea neconditionata si somnul va reveni la normal.

Daca iti este frica sa simti iubirea, invata sa-ti iubesti fiecare parte a corpului. Spune-ti „Imi iubesc mainile, imi iubesc pieptul, imi iubesc picioarele”. Pe masura de incepi sa simti caldura si eliberarea, da-ti voie sa te relaxezi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.