Țeapa de proporții pe care și-a luat-o un bărbat atunci când a cumpărat un Nissan 240SX pe rețelele de socializare: ”Ai cumpărat o rachetă”

Un bărbat și-a luat țeapa vieții sale atunci când și-a achiziționat o mașină de pe rețelele de socializare. Acesta a cumpărat un autoturism marca Nissan 240SX de la o persoană care a postat un anunț pe Facebook Marketplace.

13 mart. 2023, 23:20
Țeapa de proporții pe care și-a luat-o un bărbat atunci când a cumpărat un Nissan 240SX pe rețelele de socializare: ”Ai cumpărat o rachetă”
Țeapa de proporții pe care și-a luat-o un bărbat atunci când a cumpărat un Nissan 240SX pe rețelele de socializare

Țeapa de proporții pe care și-a luat-o un bărbat atunci când a cumpărat un Nissan 240SX pe rețelele de socializare. Atunci când a ajuns cu autoturismul acasă, bărbatul a avut parte de o surpriză de proporții.

Citește și Reacția incredibilă a unui Husky atunci când a văzut oameni costumați de Halloween. Vezi clipul care a stârnit hohote de râs în mediul online

Țeapa de proporții pe care și-a luat-o un bărbat atunci când a cumpărat un Nissan 240SX pe rețelele de socializare

Un bărbat pe nume Randy a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care apare o mașină marca Nissan 240SX, ce prezenta în partea din spate mai multe defecte.

Bărbatul a dezvăluit că mașina respectivă a fost achiziționată de pe Facebook Marketplace și că din pozele pe care le-a văzut în dreptul anunțului vehiculul părea să fie într-o stare bună, avea un finisaj negru, caroseria părea întreagă, iar anvelopele se prezentau în stare bună.

Atunci când a văzut anunțul, bărbatul nu a stat pe gânduri și imediat a cumpărat autoturismul, însă mare i-a fost mirarea atunci când a ajuns acasă și a văzut ce se ascunde sub capotă.

După ce a desfăcut una din aripile din spate ale autoturismului, bărbatul a descoperit că sub finisajul negru mat se ascundea o adevărată epavă.

Autoturismul era acoperit de rugină și pe partea dreaptă avea o spărtură în bară. Utilizatorii au comentat imediat imaginile care au devenit virale pe platformă.

„Măcar ți-ai cumpărat modelul 240SX”, „Îmi place banda adezivă neagră și roșie care fixează aripa”, „De ce nu mă surprinde?”, „Și mie mi s-a întâmplat”, „Ai cumpărat o rachetă”, „Am auzit prea multe lucruri rele despre model”, „Dacă nu te uiți, nu vezi nimic greșit la ea”, „Te asteptai la mai bine? ”, au scris internauții în dreptul postării.

O astfel de mașină costă pe rețelele de socializare în jur de 14.000 de dolari. Modelul achiziționat de bărbat este unul foarte rar pe care îl vânează majoritatea pasionaților de mașini.

Citește și Ce trebuie să schimbi în casa ta pentru a atrage mai mulți bani? Lidia Fecioru a dezvăluit care este secretul pentru a avea parte de prosperitate