ŢEAPĂ sau idee GENIALĂ? Ce „experienţă unică” se laudă un CERŞETOR că îţi poate oferi pentru 2.000 de euro

Un om al străzii din Seattle oferă posibilitatea oricui este interesat să exprimenteze viaţa de cerşetor, pentru o sumă de bani extrem de piperată.

RomaniaTV.net
07 oct. 2013, 16:56
ŢEAPĂ sau idee GENIALĂ? Ce „experienţă unică” se laudă un CERŞETOR că îţi poate oferi pentru 2.000 de euro

Mike Momany spune că pentru $2,000 vei avea ocazia să trăieşti sub cerul liber în Seattle, pentru trei zile, ca un „veritabil” om al străzii.

“Vei căpăta un respect deosebit pentru oamenii care se află în această situaţie”, susţine site-ul companiei sale, Real View Tours.

“Vei vedea partea întunecată a oraşului Seattle şi vei trăi o experienţă pe care nu o vei uita”, se mai arată pe site-ul lui Momany.

Momany, în vârstă de 62 de ani, a declarat că este om al străzii de două luni şi că foloseşte biblioteca locală drept „birou” în timpul zilei, potrivit CNews.

VEZI ŞI Cine este cu adevărat cerşetorul desculţ, ajutat de un poliţist, care a impresionat lumea

“Fac acest lucru pentru a le oferi oamenilor o experienţă de care altfel nu ar beneficia prea uşor. Nu e vorba de bani”, a mai declarat Momany.

Momany spune că mai întâi tranformă „clientul” astfel încât să arate ca un om al străzii şi apoi urmează un tur al locaţiilor preferate de cersetori, înainte de a te caza la un hostel pentru persoane defavorizate.

VEZI ŞI Un om al străzii a jefuit o bancă pentru UN DOLAR. Află motivul INCREDIBIL