Teleorman: PSD nu mai vede sustenabilă o alianţă cu PNL în judeţ

Purtătorul de cuvânt al PSD Teleorman, Victor Drăguşin,  primar al municipiului Alexandria, consideră că nu este normal ca liberalii să facă echipă cu social-democraţii în judeţ, iar în plan naţional să se alieze cu PDL şi chiar să se unifice, aşa cum au anunţat miercuri preşedintele PNL, Crin Antonescu şi cel al PDL, Vasile Blaga.

RomaniaTV.net
29 mai 2014, 09:50
Teleorman: PSD nu mai vede sustenabilă o alianţă cu PNL în judeţ

Nu ştiu de ce au mai făcut jocul cu noi (liberalii – n.r.). Nu ştiu de ce s-au mai aliat cu noi’, a declarat, pentru Agerpres, Victor Drăguşin, referindu-se la alianţa actuală la nivel judeţean dintre PSD şi PNL.

‘Din punctul meu de vedere consider că, dacă aşa stau lucrurile, liberalii nu pot fi şi la putere la nivel local şi în opoziţie pe plan naţional’, a precizat liderul local social-democrat.

El a arătat că deciziile cu privire la funcţiile deţinute de liberali în judeţ vor fi luate, în curând, într-o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean PSD.

Victor Drăguşin consideră că după unificarea dintre PNL şi PDL, actualii viceprimari liberali din Alexandria îşi pot pierde funcţiile deţinute în prezent.

PDL şi PNL au decis să FUZIONEZE. Vor susţine un candidat comun la prezidenţiale