Teorie HALUCINANTĂ! Râmaru, cel mai mai SÂNGEROS CRIMINAL din România, e viu şi trăieşte în America

Fratele lui Râmaru, George Ciocan, lansează o ipoteză cel puţin halucinantă. Bărbatul este convins că acesta nu a fost ucis în 1971 şi trăieşte peste Ocean unde lucrează ca ofiţer sub acoperire.

RomaniaTV.net
04 apr. 2014, 10:50

Cazul care a facut istorie in urma cu 43 de ani a revenit in atentia publica dupa acuzatii fara precedent aduse de  fratele criminialului, omul care l-a cunoscut cel mai bine pe Ion Râmaru. Desi toata lumea a aflat despre executarea celui considerat cel mai mare asasin din istoria Romaniei, familia este insa de alta parere, si cere acum in instanta sa-i  fie gasite ramasitele. Raspunsul Administratiei Penitenciarelor este insa halucinant: nimeni nu stie unde se afla ramasitele lui Ramaru!

„In conditiile in care cadavrul lui este de negasit, cred ca acesta se afla cu siguranta in Statele Unite, unde lucreaza ca ofiter sub acoperire. In ultimii ani am primit mai multe semne in privinta asta si acum cred ca este adevarat”, a declarat George Ciocan. Daca ar trai, criminalul ar avea nu mai putin de 68 de ani!

Citeşte şi: Bombă în cazul celui mai cunoscut criminal în serie român, Ion Rîmaru: Familia cere despăgubiri uriaşe

George Ciocan mai sustine ca Ion, inainte de a fi condamnat si executat, le-ar fi ascuns un secret incredibil.

„Ion era foarte secretos, nu avea asa multi prieteni, si noi toti banuiam ca este politist sub acoperire. Nu am avut insa niciodata confirmarea asta. Inainte de a fi executat era foarte schimbat, parca nu-l mai recunoastem. Eu cred ca el a stiut ca i se pregateste o razbunare. Noi nu credem nimic din ceea ce s-a spus despre el, sotia mea chiar a paralizat cand a asistat la o emisiune in care se vorbea ca toata familia lui Ramaru este bolnava de sifilis”, a mai povestit Ciocan, potrivit cancan.ro.

„Ion nu era cum l-au prezentat toti pe la televiziuni sau oportunistii prin carti. Nu era vampir si nu omora pisici. Iubea femeile si femeile il iubeau pe el”, sustine barbatul.

Ion Rîmaru a fost un asasin în serie român executat după ce a fost condamnat la moarte de instanțele competente pentru asasinate, violuri și furturi. El a terorizat Bucureștiul în perioada anilor 1970-1971, când era student. În anul 1971 a fost condamnat la moarte, a fost dus la Jilava, legat de un stâlp și executat pentru crimele sale.

În anul 1944, patru femei au fost omorâte de un individ rămas necunoscut decenii întregi. Autorul acestor crime a fost identificat de criminalistul Constantin Turai ca fiind Florea Rîmaru, tatăl lui Ion Rîmaru. Florea Rîmaru a fost asasinat în 1972 de Securitate, la un an de la execuția fiului său, fiind aruncat dintr-un tren.

Citeşte şi Dezvăluiri incendiare despre criminalul Ion Râmaru. Fratele lui spune că dovezile au fost fabricate