TERAPIE BIZARĂ prin PĂLMUIRE. Un chinez promite vindecare prin durere, fără niciun fel de plăcere VIDEO

Un terapeut chinez a inventat un mod incredibil prin care să trateze pacienţii. Astfel, el îi pălmuieşte până se vindecă. Cu toate acestea, numeroase persoane sunt sceptice cu privire la această metodă.

23 mai 2015, 09:01

Hongchi Xiao, un terapeut din China, a devenit faimos în întreaga lume după ce a descoperit un mod ciudat de a trata bolile pacienţior. Astfel, el îi pălmuieşte până se învineţesc, ajutând astel corpul scape de toxine, potrivit Oditty.

Citeşte şi Gest şocant al unei muncitoare dintr-o fabrică. Angajaţii au chemat poliţia după ce fata a ieşit din baie FOTO

Chinezul spune că a învăţat practica antică numită „paida lajin” de la un călugăr taoist, însă recent a început să fie privită cu scepticism după ce un copil de şapte ani a murit în urma unei sesiuni de terapie. Xiao crede că medicina vestică este poluantă şi otrăvitoare, el recunoscând că poate diagnostica bolile oamenilor doar prin ridicarea picioarelor pacienţilor. Mai mult, terapeutul controversat este de părere că orice cancer mamar este cauzat de căsătorii nefericite.

Citeşte şi Un patron din China a adus 6.400 de angajaţi într-o vacanţă gratuită în Franţa VIDEO

Am tratat 250 de bărbaţi cu probleme de prostată şi fiecare dintre ei a avut un succes răsunători. În mod normal, ei se duceau la baie de cel puţin patru ori pen noapte, acum se duc doar o singură dată„, a declarat terapeutul.