Terapie de remodelare corporală prin îngheţarea grăsimii

Lipoliza prin criogenie foloseşte frigul pentru a dizolva grăsimea, oferind posibilitatea de a elimina surplusul de grăsime fără bisturiu, fără ace, durere sau perioadă de recuperare ulterioară. Acest tip de terapie este folosită în clinicile europene de profil, bucurându-se de succes atât în rândul femeilor, cât şi al barbaţilor.

RomaniaTV.net
26 mart. 2012, 12:29
Terapie de remodelare corporală prin îngheţarea grăsimii

Ţesuturile grase de sub piele sunt mai vulnerabile la temperaturi scăzute în comparaţie cu celelalte ţesuturi din jur, precum pielea şi muşchii. În timp, după efectuarea acestei terapii, într-un interval de două-şase săptămâni, celulele grase mor, iar organismul le elimină natural, prin procesele metabolice.

Un alt mare avantaj este acela că se previne îngrăşarea neuniformă. Rezultatele se obţin treptat şi de aceea pacienţii sunt chemaţi la control la o lună şi jumătate de la efectuarea procedurilor.

„Pacientul nu va suferi nici un fel de durere, vânătăi, traume interne sau cicatrici, nu va simti senzaţia neplacută de frig şi nu va avea  parte de complicaţii sau efecte adverse, dar se va bucura în schimb de aspectul corporal dorit”, a declarat dr. Viviana Iordache, coordonatoarea Centrului de Dermatologie Estetică DermaLife.

Lipoliza prin criogenie este o terapie care a primit aprobarea Comunităţii Europene şi a FDA-ului American (Food and Drug Administration).

Potrivit specialistilor, acest tip de tratament nu înlocuieşte un mod de viaţă sănătos, care presupune o dietă echilibrată şi exerciţiu fizic, însă ajută la remodelarea corporală îndepărtând depozitele adipoase de pe zone localizate, care nu au putut fi eliminate prin dietă.