TERIFIANT. Ce au văzut medicii în burta unei gravide, la ecograf FOTO

Orice femeie însărcinată aşteaptă cu nerăbdare să-şi vadă bebeluşul pe monitorul ecografului de fiecare dată când face investigaţii. O femeie din Marea Britanie a trăit însă o experienţă sinistră, din cauza unei apariţii stranii în timpul ecografiei.

RomaniaTV.net
10 mart. 2013, 13:55

Anne Clewlow era însărcinată în săptămâna a noua când a mers la medic pentru o ecografie de rutină. Totul s-a transformat însă într-o experienţă înfiorătoare din cauza a ceea ce a apărut în pântecul său.

Pe ecografie, chiar lângă uter, se poate vedea foarte clar o figură umană, extrem de bine definită, cu ochi, nas, gură, urechi şi gât, care pare că se uită afară din fotografie. Înspăimântată, dar şi intrigată de strania apariţie, femeia a reuşit să se calmeze şi să privească lucrurile într-o manieră pozitivă, nu se ştie cât din convingere şi cât din nevoia de a depăşi momentul.

CITEŞTE ŞI: O gravidă din Brazilia şi-a văzut soacra moartă, în uterul ei GALERIE FOTO

Acum, Anne le spune tuturor că figura care apare pe ecografie alături de bebeluşul ei este, cel mai probabil, un înger păzitor care veghează asupra pruncului său nenăscut.