HUFF.RO: Testament Emi Pian. Cine va moşteni averea liderului clanului Duduianu

Moartea lui Emi Pian, lider clanului Duduianu, continuă să stârnească unele dintre cele mai aprinse controverse. Un apropiat al clanului Duduianu a făcut declaraţii despre moştenirea lui Emi Pian şi cine va prelua conducerea clanului, scrie Huff.ro.

RomaniaTV.net
06 aug. 2020, 10:37
HUFF.RO: Testament Emi Pian. Cine va moşteni averea liderului clanului Duduianu

Frații lui Emi Pian au început să ajungă în România pentru a participa la înmormântare. Din ce știu eu unul din fratele regelui nostru va prelua conducerea clanului (n.r. sursa nu a dorit să dezvăluie numele fratelui). Răzbunarea va fi mare și cruntă. În țigănie nu există testament ca la români, acest lucru se va face pe bază de ierarhie. Din închisoare Nicolae Duduianu (tatăl lui Emi Pian) va da ordine clare pentru a nu lăsa averea pierdută.”, a declarat unul dintre apropiaţi, potrivit sursei menţionate mai sus. (Citeşte continuarea pe Huff.ro.)

Imagini INCREDIBILE de la priveghiul lui Emi Pian. Florin Salam a îngenuncheat la căpătâiul interlopului VIDEO

Rudele lui Emi Pian cer ca tatăl interlopului ucis să fie scos din închisoare

Rudele lui Emi Pian cer ca tatăl interlopului ucis să fie scos din închisoare. Încarcerat la Penitenciarul Rahova, Pian senior a cerut autorităților să îl lase să își conducă fiul pe ultimul drum.

Apropiaţii vor ca toate rudele să participe la înmormântare interlopului Emi Pian, în special tatăl decedatului, care se află încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde îşi ispăşeşte o pedeapsă. Bătrânul ar fi făcut o cerere de învoire, exprimându-şi dorinţa să îşi conducă fiul pe ultimul drum.

Familia se va duce în cursul zilei de astăzi, la închisoare, care se află peste drum de casa lui Emi Pian, pentru a depune actele doveditoare, respectiv certificatul de deces. Cererea va fi analizată, de urgenţă, de o comisie, care va decide dacă i se va permite tatălui interlopului decedat să participe la înmormântarea fiului. Acest lucru depinde de activitatea sa din penitenciar şi dacă a dat dovadă. 

Dacă cererea va fi admisă, Nicolae Duduianu va putea să participe la înmormântare, va primi o permisie de doar câteva ore, de asemenea va fi însoţit şi supravegheat în permanenţă de un angajat al penitenciarului.