Testul de coronavirus al prefectului judeţului Constanţa a ieşit negativ. Personalul va rămâne în zolare la domiciliu

Testul de coronavirus al prefectului judeţului Constanţa, George Niculescu, a ieşit negativ, el fiind testat după ce o angajată a Prefecturii Constanţa a fost confirmată cu Covid-19. De asemenea, şi testele contacţilor direcţi ai angajatei Prefecturii au ieşit negativ.

RomaniaTV.net
07 iul. 2020, 17:52
Testul de coronavirus al prefectului judeţului Constanţa a ieşit negativ. Personalul va rămâne în zolare la domiciliu

În urma testării contacţilor direcţi ai angajatei care a fost confirmată cu virusul SARS-CoV-2, toate rezultatele au fost negative, inclusiv cele ale prefectului şi subprefecţilor judeţului Constanţa, a anunţat marţi Prefectura Constanţa.

Prefectul judeţului, George Niculescu, a anunţat va coordona activitatea de la domiciliu, unde va rămâne izolat, şi va participa la şedinţe în sistem videoconferinţă şi teleconferinţă.

Citeşte şi: Ministrul Sănătăţii, anunţ de ultimă oră despre carantina în Bucureşti. „Evaluăm fiecare focar”

„Este necesar să avem continuitate, indiferent de situaţie, pentru că rolul nostru este foarte important, mai ales că suntem în plin sezon estival. Atât eu, cât şi colegii mei din cancelarie, vom rămâne în izolare la domiciliu până la noi dispoziţii, DSP Constanţa fiind instituţia care, în funcţie de contextul epidemiologic, va hotărî cât vom fi nevoiţi să stăm acasă”, a declarat George Niculescu.

O angajată a Prefecturii Constanţa, care îşi desfăşoară activitatea în Cancelarie, a fost confirmată, luni, cu noul coronavirus. Starea generală a femeii este bună, ea fiind asimptomatică, a precizat Prefectura Constanţa.


loading...