Testul de inteligență al zilei. Mută un singur chibrit pentru pentru a răspunde corect

Testul de inteligență de astăzi este unul aparent ușor, însă în esență este nevoie de foarte multă atenție. Cei care vor să îl rezolve corect trebuie să mute un singur chibrit.

13 dec. 2022, 09:53
Testul de inteligență al zilei. Mută un singur chibrit pentru pentru a răspunde corect

Testele de inteligență reușesc să ne pună mintea la contribuție și să ne dezvolte capacitatea de concentrare. Mulți au privit acest test ca pe o provocare, însă ulterior și-au at seama de dificultatea lui.

Testul de inteligență al zilei! Mută un singur chibrit pentru pentru a răspunde corect

Testul de astăzi este unul destinat celor care au un IQ dezvoltat. Specialiștii au menționat că în acest fel vor să vadă cum funcționează mintea umană. În această imagine este nevoie să muți doar un singur băt ca ecuația să fie corectă.

Citește și : Test de inteligență rapid. Găsești pasărea din imagine în 7 secunde?

Cei cu un IQ ridicat vor rezolva acest test în 20 de secunde. Tot ce trebuie să faci este să analizezi cu atenție ecuația și simbolurile matematice prezente în fotografie. Dacă vrei să dai răspunsul corect tot ce trebuie să faci este să muți un băt din partea stângă în partea dreaptă. Ecuația  8 + 3 – 4 = 0  este scrisă cu bețe de chibrit. Alege un bețisor din primul număr 8 astfel încât acesta să se transforme în numărul 9. Chiar dacă aparent pare dificil de rezolvat, iar unii omenii se pot uita minute în șir la ecuație, iată că după ce faci această mutare, lucrurile vor fi cât se poate de clare.

Experții recomandă foarte des aceste teste de inteligență atât pentru adulți, cât și pentru copii. Cei mici se vor distra făcând astfel de teste, dar își vor pune și mintea la contribuție.

Coeficient de inteligență sau IQ (în original, acronimul expresiei intelligence quotient,) reprezintă un concept și un scor derivat din diferite teste standardizate prin care se încearcă măsurarea inteligenței.

Citește și : Test de inteligență. Mută un băț de chibrit pentru ca exercițiul să fie corect

Coeficientul mediu de inteligenta al unui om este 100. Cel mai mare factor IQ cunoscut astăzi al unui om depaseste 240.