TESTUL FINAL al DRAGOSTEI. Două femeie s-au aruncat INTENŢIONAT în apă pentru a fi salvate de un BĂRBAT

Două femei din China au recurs la un gest şocant pentru a pune mâna pe inima unui bărbat. Astfel, actuala şi fosta lui iubită s-au aruncat în apă pentru a fi salvate de acesta. Ce s-a întâmplat este demn de scenariul unui film.

19 mart. 2015, 10:47

Sătul de certuri şi scandal, Wu Hsia, un bărbat de 21 de ani, a aranjat o întâlnire între fosta sa iubită şi actuala, încercând să le facă să înţeleagă alegerile sale privind dragostea. Cu toate acestea, evenimentul a a degenerat într-un incident nefericit, fiind nevoie de intervenţia pompierilor, potrivit Mirror.

Citeşte şi Povestea FASCINANTĂ. Unul este ORB, altul nu are mâini, dar ce au reuşit ei să facă a uimit o lume întreagă

Astfel, fosta iubită, Jun Tang, de 20 de ani, cu care a avut o relaţie de lungă durată şi actuala parteneră, Rong Tsao, de 22 de ani, pe care o cunoştea de câteva luni, s-au aruncat într-un râu pentru a vedea pe care dintre ele urmează Wu să salveze.

Cele două fete au început să se certe, iar la un moment dat, Tang s-a aruncat în apă, cerându-i fostului iubit să o salveze. Speriată că bărbatul chiar ar putea să facă acest lucru, actuala parteneră a sărit şi ea.

Citeşte şi A vrut să îi facă CADOU IUBITEI o pereche de SÂNI mai MARI, însă reacţia FETEI l-a şocat FOTO

Pentru Wu alegerea a fost simplă, sărind imediat să îşi salveze actuala prietenă şi apoi să o ducă de urgenţă la spital pentru că suferise câteva răni minore. Ulterior, fratele bărbatului a cerut ajutorul pompierilor pentru a o scoate pe cea de-a doua tânără din apă.