Theo Rose a anunțat despărțirea. Nimeni nu se aștepta la asta: „N-aș putea să învinuiesc pe cineva”

Theo Rose a anunțat despărțirea.. Artista și partenerul ei, Anghel Damian, au venit împreună la podcast-ul "Fain & Simplu", unde au făcut multe dezvăluiri. Una dintre ele este legată de impresarul cântăreței, Boier Bibescu, cu care a încheiat colaborarea.

22 mart. 2024, 22:31
Theo Rose a anunțat despărțirea. Nimeni nu se aștepta la asta: „N-aș putea să învinuiesc pe cineva”
Theo Rose a anunțat despărțirea

Theo Rose a anunțat despărțirea. Artista nu mai este impresariată de Boier Bibescu, acum este pe cont propriu în ceea ce privește muzica. Nu a zis de ce a renunțat la el, dar a spus că „este normal să existe această evoluție”.

Citește și: Theo Rose a răbufnit pe Internet. Cu ce probleme se confruntă artista: „Eu îmi bat joc de viața și de soarta mea”

Theo Rose a anunțat despărțirea

Sunt pe cont propriu și investesc în cariera mea. Este normal să existe această evoluție. Este minunat când ai parte și de susținere și când începi să cunoști și partea de business. Mult timp am considerat că partea de business anulează procesul creativ. Nu îmi plăcea să vorbesc de bani, să negociez, să îmi cer drepturile. Mi se părea că acest lucru mă dezumanizează. A fost greșit că am gândit așa”, a zis Theo Rose, în podcast-ul „Fain și simplu”.

Artista a mai zis că îi sfătuiește pe toți concurenții care vin la Vocea României să-și cunoască drepturile: „Trebuie să-și cunoască drepturile. Nu doar să le cunoască, ci și să le ceară. Să fie foarte atenți la partea legală. Toate lucrurile acestea contează mult la un moment dat. La început toți suntem visători”.

Întrebată dacă a simțit că drepturile i-au fost încălcate în ultima perioadă ;i dacă a câștigat mult prea puțin decât ar fi trebuit, Theo Rose a spus: „Nu este vorba de bani, ci doar drepturi. Este vorba despre ceea ce ceri, ce-ți revine ție. N-aș putea să învinuiesc pe cineva pentru că eu nu știam ce să cer. Sunt principala vinovată pentru chestia asta. Nu este nimeni dator să-mi dea dacă eu nu am cerut. Ok. Vedem ce se mai poate face de acum încolo, fără să aducem pe nimeni la sapă de lemn”.