Theo Rose, prima reacţie după ce a fost fotografiată „în flagrant” cu un alt bărbat: „A venit chestia asta ca un topor”

Theo Rose, prima reacţie după ce a fost fotografiată "în flagrant" cu un alt bărbat. Recent, artista a fost surprinsă în timp ce se săruta cu actorul Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul“, unde artista joacă şi ea.

01 aug. 2022, 11:04
Theo Rose, prima reacţie după ce a fost fotografiată „în flagrant” cu un alt bărbat: „A venit chestia asta ca un topor”
Theo Rose, prima reacţie după ce a fost fotografiată "în flagrant" cu un alt bărbat

Theo Rose, prima reacţie după ce a fost fotografiată „în flagrant” cu un alt bărbat. Încă de la primele ore ale dimineţii, cântăreaţa a vrut să lămurească acest subiect, dezvăluind că relaţia ei cu Alex, nepotul lui Nea Mărin, s-a încheiat de ceva vreme, iar acum trăieşte o poveste de dragoste cu actorul Damian Anghel.

Theo Rose, prima reacţie după ce a fost fotografiată „în flagrant”

Măi oameni, a apărut acest articol în CANCAN, articol din care reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate. Doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine, doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, și să anunț eu la un moment dat, să trec prin ele, să anunț eu că s-a întâmplat asta și ne-am despărțit.

Însă, cineva nu și-a dorit la fel ca mine, discreție, și a dat acest pont, colegii noștrii din presă au venit știind ce urmează să surprindă, au venit frumos, și-au făcut treaba, mănâncă și ei o pâine, nu avem nicio problemă, suntem ok cu asta.

Nimeni nu a înșelat pe nimeni! Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să fim alături unul altuia. Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și de corectă cu Alex. El vă poate confirma chestia asta”, a spus Theo Rose într-un video postat pe Instastory.

Theo Rose: „Sper din suflet ca și Alex să fie bine”

Theo Rose și-ar fi dorit ca relația sa cu Anghel să mai rămână departe de ochii curioși ai publicului o perioadă, însă, acum, după pozele publicate de Cancan.ro, a fost nevoită să explice toată situaţia. ”Singura problemă a fost că nu am anunțat presa în legătură cu schimbările care au avut loc în viața mea. Deci nu avem nicio problemă, am trăit ca un om normal, s-au întâmplat lucruri în viața mea, muncesc efectiv în fiecare zi, nu am vrut deloc să mă pâsâi cu declarații prin presă și nu am fost pregătită. Am considerat că trebuie să spun lucrurile astea când sunt eu liniștită, când am timp să mă gândesc la ele, să le arăt oamenilor frumos ce s-a întâmplat cu viața mea.

A venit chestia asta ca un topor pentru că sunt și oameni care nu țin neaparat să îmi fie bine, care ar vrea să se înțeleagă și alte lucruri despre mine. Eu vă spun că nu am păcat în situația asta, sunt liniștită când spun acest lucru, sunt o fată corectă și așa am fost și de data asta. Sunt mândră de mine tocmai pentru că nimeni nu are cu ce să mă atace în această situație, deși s-a vrut.

Mă duc să muncesc și astăzi,  să-mi continui destinul, și în rest, ce să vă zic. Abia aștept să vă spun toată povestea, o să vă placă să auziți întregul fir al poveștii, știu că pare nedrept că spun lucrurile așa, doar că ele s-au întâmplat deja de ceva timp pentru noi, am avut timp să ne obișnuim cu asta. Chiar dacă pare că s-au întâmplat de ieri până astăzi, nu este așa. 

Dacă este cineva pe aici care caută să se bucure pentru mine dintr-un motiv, să știți că acum este momentul să vă bucurați, eu simt că sunt exact acolo unde trebuie să fiu. Sper din suflet ca și Alex să fie bine, eu îi doresc tot binele din lume, el știe mai bine chestia asta. Chiar cred că suntem ok, am lămurit-o și pe asta. Foarte bune pozele alea, Cancan! Vă pup! O zi frumoasă, mă duc la muncă!”, a mai spus Theo Rose.

Deși erau deja despărțiți, Alex Leonte nu a lăsat niciun semn că lucrurile între el și Theo Rose s-ar fi încheiat, asta pentru că avea toate imaginile cu artista pe paginile lui de pe rețelele de socializare. Ei bine, la scurt timp după ce s-a aflat că vedeta are un nou iubit, nepotul lui Nea Marin a șters toate fotografiile pe care le avea alături de îndrăgita cântăreață.