Tibi Uşeriu a terminat Tor de Geants. Ultramaratonistul român, la a patra participare

Tibi Uşeriu a terminat Tor des Geants 2021, una dintre cele mai solicitante curse din Europa care se desfăşoară în Munţii Alpi pe o distanţă de 330 de kilometri. Ultramaratonistul român s-a aflat la a patra participare, după ce în primele trei dăţi a abandonat.

17 sept. 2021, 16:21
Tibi Uşeriu a terminat Tor de Geants. Ultramaratonistul român, la a patra participare

Ultramaratonistul Tibi Uşeriu a terminat Tor des Geants 2021, una dintre cele mai solicitante curse din Europa care se desfăşoară în Munţii Alpi pe o distanţă de 330 de kilometri. El s-a aflat la a patra participare, după ce în primele trei dăţi a abandonat.

Tibi Uşeriu a terminat Tor de Geants

„Extreme Extraordinary Experience! Ăsta da motto! Tibi Useriu de la Tăşu este finisher la Tor des Geants!
Tibi tocmai a trecut linia de finish la o cursă grea, căreia a încercat de trei ori să îi vadă capătul şi nu a reuşit. Acum, a patra oară, a terminat această cursă şi nu a lăsat-o să-i devină coşmar, dar de fapt, lecţia cea mai importantă pe care am învăţat-o cu toţii chiar acum, este cea a anduranţei. Şi a perseverenţei. Suntem atât de bucuroşi pentru tine, Tibi şi mândri că ai alergat cu „Tăşu”! Să te recuperezi repede şi să vii acasă sănătos!”, a anunţat Tăşuleasa Social.

David Popovici, adolescentul care a concurat cu „rechinii înotului mondial” la J.O., vrea să-și continue studiile în țară

„Mulţumim lui Cătălin Sava, prietenul şi voluntarul Tăşuleasa, care a avut grijă de Tibi pe traseu, echipei de filmare din Canada EYESTEELFILM (thank you guys for being there with Tibi on such a highlight of his life), celor doi băieţi din România, Corneliu Buliga (îl vedeţi şi în poze) şi Mihai Huşleag, care au terminat cursa, realizând performanţe uriaşe şi tuturor celor care l-aţi susţinut pe Tibi şi i-aţi urmărit evoluţia! Tibi, îţi mulţumim ţie, că eşti un gigant!”, a mai adăugat Tăşuleasa Social.