Tiffany, fiica cea mică a lui Donald Trump, se iubeşte cu un milionar libanez. Prima imagine cu familiile celor doi

Tiffany Trump, în vârstă de 25 de ani, şi-a oficializat săptămâna trecută relaţia cu milionarul libanez Michael Boulos, postând pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare atât familia Trump, cât şi părinţii tânărului.

RomaniaTV.net
14 ian. 2020, 12:51

Michael Boulos, noul iubit al lui Tiffany Trump, este fiul magnatului Massad Boulos, preşedintele firmei de familie Boulos Enterprises şi SCOA Nigeria.

Imaginea postată pe reţelele de socializare, în care noul cuplu este văzut la Casa Albă, înconjurat de părinţii băiatului, de Donald Trump şi de actuala sa soţie, Melania, a devenit virală pe Internet.

 

Originea arabă a lui Michael Boulos a provocat o serie de comentarii negative, ca urmare a asasinării generalului iranian Soleimani şi a cunoscutelor păreri depreciative ale preşedintelui la adresa imigranţilor.

Citeşte şi: Culisele de la Casa Albă: Ivanka o enervează pe Melania, iar Prima Doamnă preferă să doarmă separat de soţul ei

A rupt logodna după trei ani

În urmă cu un an, fiica preşedintelui SUA şi-a anunţat despărţirea de Ross Mechanic, după trei ani de logodnă. Potrivit publicaţiei Page Six, tânărul nu era de acord ca Tiffany să se mute la Washington pentru a studia la Universitatea Georgetown. Distanţa ar fi provocat ruperea relaţiilor dintre cei doi, mai ales că Ross Mechanic este un cunoscut simpatizant al Partidului Democrat, iar în campania electorală i-ar fi arătat clar sprijinul lui Hillary Clinton.

Citeşte şi: Nancy Pelosi trimite actul de acuzare a preşedintelui american Donald Trump în Senat

Donald Trump avertizează Iranul: „Nu poate exista un alt masacru”

Preşedintele american Donald Trump a scris pe Twitter că, împreună cu administraţia sa, urmăreşte îndeaproape protestele izbucnite în Iran după ce Guvernul a recunoscut că armata a doborât din greşeală avionul ucrainean cu 176 de pasageri la bord.

Donald Trump a transmis, mai întâi, un mesaj pentru poporul iranian: „Am fost alături de voi încă de la începutul mandatului meu şi administraţia mea va continua să fie alături de voi. Urmărim îndeaproape protestele voastre şi suntem inspiraţi de curajul vostru„.

Preşedintele a revenit: „Guvernul din Iran trebuie să permită organizaţiilor pentru drepturile omului să monitorizeze şi raporteze fapte din teren despre protestele iranienilor. Nu poate exista un alt masacru al protestatarilor paşnici, nici o blocare a internetului. Lumea urmăreşte„.