Tineri din Blaj, reţinuţi pentru că au furat cutia milei. Au plecat şi cu geamul pe care l-au demontat ca să pătrundă în biserică

Patru tineri din Blaj au fost reţinuţi de poliţişti după ce ar fi pătruns, prin efracţie, pe timp de noapte, într-o biserică din municipiu. Aceştia au sustras cutia milei, un cuţit şi alte obiecte bisericeşti, potrivit Ştirile Pro TV.

RomaniaTV.net
29 apr. 2020, 05:28
Tineri din Blaj, reţinuţi pentru că au furat cutia milei. Au plecat şi cu geamul pe care l-au demontat ca să pătrundă în biserică

Totodată, hoţii au plecat şi cu geamul de termopan pe care l-au demontat ca să poată intra în biserică.

De asemenea, ei au fost şi amendaţi contravenţional, cu 10.000 de lei, pentru încălcarea restricţiilor de circulaţie în condiţiile stării de urgenţă, se arată într-un comunicat transmis marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Se pare că, în noaptea de 25 spre 26 aprilie, cei patru tineri ar fi pătruns, prin efracţie, în incinta unei biserici şi ar fi sustras cutia milei, un cuţit şi alte mici obiecte bisericeşti, dar şi geamul din termopan pe care l-au demontat pentru a pătrunde în interior, arată sursa citată.

Citeşte şi Jaf incredibil. Trei hoţi au fost prinşi după ce au uitat declaraţiile pe propria răspundere la locul faptei

Cei patru tineri din Blaj au vârste cuprinse între 15 şi 20 de ani. Aceştia au fost identificaţi de poliţiştii de investigaţii criminale şi reţinuţi, urmând să fie prezentaţi în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.