Oraşul Olteniţa, în doliu. Cei patru tineri găsiţi MORŢI în casă au fost înmormântaţi

Familiile celor patru tineri găsiţi morţi în Olteniţa şi-au condus luni copiii pe ultimul drum. Primele analize arată că toţi s-au intoxicat, dar deocamdată nu se ştie cu ce. Cele două fete au fost înmormântate în rochii de mireasă.

30 dec. 2013, 09:16
Oraşul Olteniţa, în doliu. Cei patru tineri găsiţi MORŢI în casă au fost înmormântaţi

Famiile celor patru tineri găsiţi morţi într-o locuinţă din Olteniţa, în a treia zi de Crăciun, i-au condus luni pe ultimul drum. Tineri, doi băieţi şi două fete, aveau vârste între 17 şi 22 de ani, iar medicii spun ca au fost ucişi de o substanţă necunoscută şi au trimis probe la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti, pentru analize suplimentare.

Potrivit România TV, cele două fete, cu vârste de 16 şi, respectiv, 17 ani, au fost înmormântate în rochii de mireasă.

„Erau două perechi de tineri care pregăteau Revelionul. Nici vorbă de tentativă de sinucidere sau ceva de genul acesta. Mama unuia dintre băieţi i-a dat sms şi a vorbit cu el”, declara primarul din Olteniţa, Petre Ţone, la România TV.

Potrivit reprezentantului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, inspector Ramona Tudor, vinerea trecută, la ora 14.07, un tânăr în vârstă de 18 ani a sesizat, la apelul unic 112, că a găsit în locuinţa respectivă două fete cu vârsta de 16 şi 17 ani şi doi băieţi de 21 şi 22 de ani, ce nu mai prezentau semne vitale.

La examinarea sumară a cadavrelor nu au fost evidenţiate leziuni vizibile de violenţă. În imobil a fost găsită o butelie de aragaz, cu robinetul în poziţia deschis, care avea montat un arzător artizanal fără flacără. Cadavrele au fost transportate la S.M.L. Călăraşi„, a comunicat Poliţia Română.

Citeşte şi RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în cazul celor patru tineri găsiţi morţi într-o locuinţă din Olteniţa