TRAGEDIA DIN OLTENIŢA: Cei patru tineri au murit de la un arzător de pârlit porci

Legiştii bucureşteni au dezlegat misterul morţii celor patru tineri găsiţi fără suflare într-o casă din Olteniţa, cu trei zile înainte de Revelion. Moarte tinerilor a fost provocată de un cocktail de whisky, droguri şi monoxid de carbon, provenit de la un arzător de porci.

10 ian. 2014, 07:03
TRAGEDIA DIN OLTENIŢA: Cei patru tineri au murit de la un arzător de pârlit porci

Mult monoxid de carbon se numeşte „beţie oxicarbonică„, scrie ziarulring.ro. Asta ar fi cauza controversatei morţi a celor patru tineri despre care, până acum, se ştia că s-au intoxicat cu o substanţă necunoscută.

„Cazul mirosea de la început a asfixie. Acum s-a stabilit clar. E drept că vorbim de o asfixie produsă pe fondul consumului de whisky şi de marijuana. Dar nu se moare din cauza marijuanei. Nu mor patru oameni deodată din whisky sau din marijuana, sau din etnobotanice„, a declarat o sursă medico-legală, care a adăugat că tinerii se încălzeau cu un arzător de pârlit porcii.

Toxicologii au identificat la toate patru victimele de la Olteniţa monoxid de carbon în sânge, substanţă rezultată de la arderea incompletă a flăcării deschise produse de arzătorul de pârlit porci, instalaţie improvizată cu care se încălzeau tinerii găsiţi morţi în acea încăpere.