TIR răsturnat pe A2, între Feteşti şi Cernavodă. Traficul este ÎNGREUNAT

Un TIR s-a răsturnat, luni dimineaţă, pe A2, la kilometrul 144, între Feteşti şi Cernavodă, iar traficul în zonă a fost blocat provizoriu, circulaţia fiind deviată prin municipiul Feteşti. UPDATE: În jurul orei 10.00 traficul pe A2 a fost reluat pe o singură bandă.

RomaniaTV.net
01 iul. 2013, 05:39
TIR răsturnat pe A2, între Feteşti şi Cernavodă. Traficul este ÎNGREUNAT

Traficul pe Autostrada Soarelui, între Feteşti şi Cernavodă, a fost blocat, luni dimineaţă, după ce un TIR cu rapiţă s-a răsturnat, ca urmare a unui accident. Autotrenul a lovit un vehicul care se afla în faţa sa şi care transporta geamuri, iar remorca s-a răsturnat pe prima bandă a sensului de mers spre Constanţa, în timp ce cabina ocupă jumătate din cea de-a doua bandă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, informează România TV.

Şoferul TIR-ului a explicat că accidentul s-a produs din cauză că frâna nu a funcţionat, în condiţiile în care carosabilul era umed, şi că nu a putut evita coliziunea cu vehiculul din faţă.

Iniţial, traficul rutier s-a desfăşurat pe o singură bandă şi doar pentru maşinile mici, în zonă formându-se o coadă de mai multe zeci de maşini de mare tonaj. Ulterior, Poliţia Rutieră a decis să blocheze complet circulaţia, care a fost deviată prin municipiul Feteşti. În jurul orei 10.00, traficul pe A2 a fost reluat pe o singură bandă.

Aproximativ opt tone de rapiţă s-a împrăştiat pe şosea în urma accidentului, în zonă acţionându-se pentru strângerea încărcăturii de pe carosabil. De asemenea, o macara este aşteptată la faţa locului pentru a repune pe roţi camionul.