Toate criteriile de care trebuie să ţii cont în alegerea unor huse personalizate pentru telefonul tău

O husă personalizată pentru telefon nu este doar un accesoriu la modă. În ceea ce privește dispozitivul pe care îl deții, ea reprezintă și o formă de protecție care îl ține la distanță de zgârieturi și alte forme de deteriorare.

RomaniaTV.net
31 iul. 2020, 14:07
Toate criteriile de care trebuie să ţii cont în alegerea unor huse personalizate pentru telefonul tău

Un telefon mobil este diferit de un laptop, o tabletă sau un desktop prin faptul că el te însoțește în aproape toate momentele din viața ta. Este normal să pleci la cumpărături sau la plimbare fără un laptop în geantă, dar nimeni nu mai poate concepe în secolul XXI o ieșire în oraș fără un telefon mobil.

De aceea, aceste dispozitive performante, dar foarte fragile, au nevoie de toată atenția noastră. Iar când vine vorba de grijă, cel mai simplu mod în care putem să-i arătăm unui telefon că ne pasă este prin dotarea lui cu un set de huse personalizate de cea mai bună calitate.

 

Cum să alegi cele mai bune huse personalizate?

În funcție de compatibilitate

Oricât de performante ar fi, nu poate fi vorba de niște huse perfecte dacă acestea nu se potrivesc ca o mănușă telefonului tău. Cele mai bune huse pentru el sunt acelea care îi vin bine și de aceea, în alegerea lor nu trebuie să ignori niciodată modelul pe care îl deții și particularitățile acestuia.

Chiar dacă încape și în alte huse, un telefon cu câțiva milimetri mai mare sau mai mic decât accesoriul care îl protejează este aproape la fel de vulnerabil ca un terminal “dezbrăcat”. Astfel, în cazul în care deții un model de telefon pentru care îți este dificil să găsești huse speciale pe piață, recomandarea noastră este să faci abuz de magazinele care crează huse pe comandă și să-ți iei de acolo accesoriul potrivit.

 

În funcție de utilitate

În cazul în care husa personalizată în care ai investit a fost special creată pentru tipul de telefon pe care îl deții, sunt șanse mici ca aceasta să nu se potrivească perfect cu anatomia acestuia. Dar există și excepții, uneori greșeli din fabrică, ce fac ca husele să obstrucționeze butoanele sau mufele unui terminal și să-i afecteze funcționalitatea.

Pentru a evita o astfel de situație și a investi doar în accesorii de care poți fi sigur că te vei folosi din plin, apelează doar la magazine de specialitate, ca Itelmobile, cu experiență în crearea huselor customizate pentru orice tip de telefon.

Tot la capitolul funcționalitate este necesar să amintim și de caracteristici ale husei precum aderența, greutatea și rezistența. O husă care alunecă ușor de pe orice suprafață se poate transforma într-un real pericol pentru un terminal mobil, la fel ca și o husă prea grea pe care, din neatenție, în timpul utilizării o poți scăpa din mână. De asemenea, o husă care nu rezistă la șocuri și la contactul cu alte obiecte, este o husă incapabilă de a-ți proteja telefonul cum se cuvine și de aceea trebuie să te orientezi întotdeauna către huse confecționate din materiale cât mai rezistente.

 

În funcție de design

Dacă design-ul huselor nu ar mai fi la libera alegere a utilizatorilor, atunci ar fi greșit să numim aceste accesorii: huse personalizate. De aceea, dă frâu liber imaginației și alege ceea ce îți place pentru ca variante există din plin!

La Itelmobile de exemplu, poți crea huse personalizate cu orice tip de imagine preferi, pe care să le folosești cu plăcere și care să-ți reprezinte caracterul și propria persoană exact așa cum ești tu în realitate.

 

În funcție de formă

Mai nou, există huse de forma unor capace de protecție care protejează doar spatele terminalelor mobile, huse de tip carnet care în general sunt fabricate din piele sau alte materiale ce imită pielea și care protejează atât spatele cât și fața mobilului, cât și huse antișoc pentru cei care își supun dispozitivele la provocări din cele mai variate în timpul folosirii.

Din punct de vedere al formei, husele personalizate trebuie alese în funcție de obiceiurile tale ca utilizator și de cât de multă protecție are nevoie terminalul tău. Dacă te consideri o persoană atentă cu lucrurile tale, o husă de tip capac sau carnet este mai mult decât suficientă. Dar dacă pe de altă parte telefonul tău stă mai mult pe jos decât în mâinile tale, o husă antișoc este alegerea potrivită.