Tonel Pop, acuzaţii grave la adresa lui Gheorghe Dincă. „A aprovizionat toate bordelurile şi cimitirele din zonă”

Tonel Pop face acuzaţii grave în cazul de la Caracal. Avocatul consideră că Gheorghe Dincă a aprovizionat de-a lungul timpului mai multe bordeluri din zona Caracal cu fete. Monstrul din Caracal are mai multe victime şi crime până la această dată, susţine avocatul, conform România TV.

RomaniaTV.net
11 feb. 2020, 06:49
Tonel Pop, acuzaţii grave la adresa lui Gheorghe Dincă. „A aprovizionat toate bordelurile şi cimitirele din zonă”

„Cred ca de-a lungul carierei lui, ca nu s-a apucat la 70 de ani de asta, a aprovizionat toate bordelurile si cimitirile din zona. E clar ca are multe victime si crime si traficare. Ne facem ca nu vedem, suntem chiori toti ia si tu pe astea si gata. Se pare ca nu vrea. Nu cred ca le-a omorat, eu zic ca are multe alimentari de bordeluri si cimitire. Asta e realitatea din punctul meu de vedere.” , susţine Tonel Pop.

Dincă a divorţat după ce a descoperit un card cu mii de euro

Ca in familia Dinca se tranzactionau zeci de mii de euro deja nu mai este un secret. Dar membrii familiei isi ascundeau tranzactiile pana si unii de altii, asta este o surpriza gasita chiar in recgizitoriul lui Dinca. In fata procurorilor, monstrul a recunoscut că a vrut să divorțeze de soție lui după ce i-a descoperit un card cu mii de euro. Bani pe care Dincă i-a scos însă nu a vrut să spună și ce a făcut cu ei.

Citeşte şi: RECHIZITORIUL CAZ CARACAL. Dincă a divorţat după ce a descoperit un card cu mii de euro pe numele soţiei. Ce s-a găsit în telefon