Top 5 cele mai agresive femei din sport VIDEO

Sunt extrem de temperamentale şi uneori mai rele decât bărbaţii. Ţipă, se ceartă, înjură şi uneori chiar se iau la bătaie.

RomaniaTV.net
14 mart. 2012, 09:27
Top 5 cele mai agresive femei din sport VIDEO

Acceptate destul de târziu să participe în competiţiile sportive, femeile au reuşit destul de repede să se adapteze şi să dovedească faptul că pot fi egale bărbaţilor. Dincolo de performanţele realizate şi pentru care multe dintre ele au devenit faimoase, unele excelează şi la capitolul agresivitate. Urlă, ţipă, scuipă, înjură şi chiar se bat. Iată un top al celor mai agresive sportive.

5. Elizabeth Lambert – are mai multe episoade de violenţă, consemnate pe vremea când era junioară în echipa de fotbal a Universităţii New Mexico Lobos. Şi-a lovit adversara cu pumnul în spate, iar pe alta a tras-o de păr, trântind-o la pământ.

4. Elsie Windes – o bătaie în apă se vede mai rar, mai ales între femei. La Mondialele de polo din 2009 americanca a marcat, dar a sărbători victoria trăgându-i un pumn în faţă căpitanului echipei Canadei, Krystina Alogbo. A fost eliminată din joc, dar SUA  tot a câştigat meciul.

3. Milka Duno – în iulie 2008 în timpul antrenamentelor pentru Honda Indy 200, s-a certat cu Danica Patrick în zona boxelor şi i-a aruncat acesteia prosopul în faţă.

2. Plinette Pierson – este cea care a declanşat prima bătaie generală din istoria ligii profesioniste nord-americane de baschet feminin. S-a întâmplat în 2008, după un incident de joc cu Candace Parker, de la Los Angeles.

1. Serena Williams – are cele mai multe episoade de agresivitate verbală în primul rând, ultimul petrecut la finala de anul trecut a US Open, când s-a certat cu arbitrul. În primul game al setului al doilea, la o minge de break în favoarea Samanthei Stosur, Serena a strigat: “Come on” chiar înainte ca australianca lovească mingea. Arbitrul a aplicat regulamentul şi i-a acordat punctul lui Stosur. La primul punct al game-ului următor, câştigat de Serena Williams, jucătoarea americană s-a întors către arbitru şi i-a spus: “Nu sunteţi dumneavoastră cea care m-aţi f… ultima dată?”. Williams a primit un avertisment pentru limbaj necorespunzător, dar americanca nu s-a liniştit şi a continuat să i se adreseze arbitrului.