Top cinci băuturi pe care e musai să le bei dimineaţa. Te ajută să slăbeşti în mod miraculos. Rezultatele se văd imediat!

Un pahar cu apă băut dimineaţa, pe stomacul gol, face minuni pentru cei care vor să scape de kilogramele în plus. Pe lângă acest truc, mai sunt şi alte băuturi care vă ajută să slăbiţi în timp record.

28 mai 2022, 23:33
Top cinci băuturi pe care e musai să le bei dimineaţa. Te ajută să slăbeşti în mod miraculos. Rezultatele se văd imediat!

Top cinci băuturi pe care e musai să le bei dimineaţa. Puţine persoane ştiu că anumite băuturi, consumate dimineaţa, pe stomacul gol, vă ajută să slăbiţi în mod miraculos.

Prima regulă ca să slăbiţi este să consumaţi un pahar cu apă înainte de micul dejun. Apa nu are calorii, dar îți umple stomacul și mai taie din pofta de mâncare.

Pe lângă faptul că te ajută în lupta cu kilogramele, apa ajută la activarea metabolismului și stimulează tranzitul intestinal, deci nu vei mai avea probleme cu constipația.

Top cinci băuturi pe care e musai să le bei dimineaţa

Citeşte şi Reţetă de Socată. Ce trebuie să pui în ea ca să-ţi iasă delicioasă. Secretul pe care puţini îl ştiu

Vă prezentăm cinci băuturi pe care este bine să le consumaţi dimineaţa, pe stomacul gol, dacă vreţi să slăbiţi.

Ceai de lămâie cu miere

Pe lângă faptul că este delicios, acest ceai vă dă o doză de energie şi este foarte bun la dietă. Ceaiul de lămâie cu puţină miere de albine îţi satisface pofta de dulce şi dă un „șut” metabolismului, favorizând arderea caloriilor.

Apă infuzată cu castraveți proaspeți și mentă

Această băutură are efect detoxifiant și este bună și pentru sănătatea pielii. Băutura se prepară seara, înainte de culcare, astfel încât aromele să aibă timp să se îmbine.

Ceai de chimen

Semințele de chimen conțin multe fibre care ajută la prevenirea sau ameliorarea constipației și balonării. Consumat zilnic, timp de o lună, ceaiul de chimen poate crește cu până la 25% capacitatea organismului de ardere a grăsimilor și astfel caloriile din alimente vor fi mai ușor „topite”, scrie csid.ro. 

Limonadă 

Cnsumă această băutură neapărat fără zahăr sau alţi îndulcitori. Limonada este săracă în carbohidraţi, fiind ideală pentru cei care vor să slăbească.

Apă cu oțet din cidru de mere

Oțetul din cidru de mere ajută la scăderea în greutate, ameliorează durerile de stomac, este benefic pentru sănătatea inimii și poate regla nivelul glicemiei.

Atenţie, nu îl bea nediluat, pentru că riști să faci o criză de gastrită.

Pune două lingurițe de oțet într-un pahar cu 200 ml de apă, amestecă și bea în fiecare dimineață. Ca să nu ai probleme cu smalțul dinților (oțetul este acid), folosește un pai când consumi această băutură.

Citeşte şi Ştii că trebuie să urmezi o dietă în funcţie de vârstă? Vitamina care nu trebuie să lipsească din alimentaţie după 30 de ani