Top zodii maestre în manipulare

Publicat: Joi, 20 Aprilie 2017 12:28 // Actualizat: Joi, 20 Aprilie 2017 12:28 // Sursa: romaniatv.net

Cu toţii am întâlnit măcar o dată în viaţă o persoană care a încercat să ne manipuleze, însă am aflat de intenţiile sale mult prea târziu. Descoperă cele 5 zodii maestre în manipulare.

Foto: eva.ro

Iată cele 5 zodii extrem de pricepute în arta manipularii:

Scorpion

Nu te lăsa păcălit de un Scorpion, el este foarte secretos şi de neîncredere. Spune că e cel mai bun prieten al tpu şi apoi găseşte u motiv ca să nu mai aibă încredere în tine. El va începe să se dea în secret pe lângă alte persoane. Tinde să fie foarte gelos atunci când vede că mai acorzi atenţie şi altcuiva şi e enervat de faptul că nu mai are prioritate deplină. Va face tot posibilul să elimine alte persoane din viaţa ta şi apoi va da vina tot pe tine.

Rac

Racul este foarte intuitiv, ceea ce poate fi o binecuvântare pentru el. Cu toate acestea, în unele cazuri, ar putea fi cel mai mare coşmar pentru tine. El are o imaginaţie bogată şi va da vina pe tine pentru scenarii care nu s-au întâmplat niciodată în realitate. E genul de persoană care găseşte motive să te urască pentru ceva ce i-ai făcut acum cinci ani şi încă mai crede că ai rămas aceeaşi persoană.

Gemeni

Nativul din Gemeni este foarte grijuliu, dar, de asemenea, se poate schimba radical. El este o persoană indecisă, motiv pentru care va încerca mereu să mascheze acest lucru părând chia de încredere.
Cu toate acestea, la un moment dat totul se va afla. Prefăcut din fire, atunci când se va afla la o petrecere va fi foarte sociabil şi se va purta ca toţi ceilalţi, dar când va ajunge acasă va fi cu o falcă-n cer şi una în pământ.

Citeşte mai mult pe eva.ro.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
manipulare top zodii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8750
RON
25 Sep
noapte 18 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H