Topul celor mai puternice zodii. Află care sunt calităţile lor ascunse

Racii sunt puternici si perseverenti, stiu care sunt punctele forte si punctele slabe si sunt foate ambitiosi. Vezi calitatile altor zodii de top.

17 apr. 2024, 13:06
Topul celor mai puternice zodii. Află care sunt calităţile lor ascunse

Topul celor mai puternice zodii. Astrologia a fost una dintre primele incercari stiintifice de a alcatui o „harta” a trasaturilor personalitatii umane. Adevarul este ca, indiferent cat ai fi de neincrezator in predictiile astrale, tot exista cateva caracteristici comune la fiecare zodie in parte.

Iata care sunt cele mai puternice zodii si care sunt calitatile ascunse ale acestora.

Berbec

Profil:

 Sunt persoane energice si aventuroase, incapatanate ca un berbec. Pot traversa si muntii daca au de rezolvat o situatie si nu se dau in laturi de la nimic.

Precautii: Sunt foarte incapatanati si rebeli, iar uneori impulsivi.

Personalitati: Charlie Chaplin, Lady Gaga.

Luna aprilie ne CUTREMURĂ energetic. Cum ne schimbă viața marea conjuncție dintre futuristele Jupiter și Uranus din 20-21 aprilie 2024

Scorpion

Profil:

Sunt pasionali si manati de instinct. Sunt zodii care isi stabilesc un tel si pornesc in atingerea lui. Vor ajunge acolo, fara sa le pese prea mult de modul in care o vor face.

Precautii: Sunt aroganti si predispusi spre critica.

Personalitati: Pablo Picasso, Ryan Gosling, Katy Perry.

Horoscop rune aprilie 2024. O singură zodie are Wunjo, runa care oferă confort, plăcere şi bucurie. Gebo aduce protecţie divină

Rac

Profil:

Sunt puternici si perseverenti. Sunt zodii care stiu care sunt punctele forte si punctele slabe si sunt foate ambitiosi.

Precautii: Ambitia ii face putin prea pretentiosi.

Personalitati: Meryl Streep, Frida Kahlo, Printul William.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.