TOPUL SUV-urilor de evitat. Nu merită banii

Promotor a alcătuit un top al SUV-urilor care nu merită cumpărate, din cauza problemelor de fiabilitate și de satisfacție din partea clienților. Cu alte cuvinte nu-și merită banii.

28 sept. 2023, 13:30
TOPUL SUV-urilor de evitat. Nu merită banii

Cadillac Escalade

Probabil unul dintre cele mai cunoscute SUV-uri americane din istorie, Cadillac Escalade este un model luxos, foarte spațios, care a fost mereu văzut ca un vehicul impunător. În general, aceste SUV-uri s-au dovedit a fi destul de fiabile, dar pe măsură ce au primit mai multe tehnologii, au început să apară și problemele. Au fost raportate defecțiuni la motoare, transmisii și probleme cu instalația electrică, scrie Promotor.

Citește și: Taxe de parcare mai mari pentru SUV-uri pentru a combate „auto-bezitatea”. Orașul în care s-a impus această măsură

 

Lincoln Aviator
Poate nu este un nume foarte sonor în Europa, dar Lincoln, divizia premium a lui Ford, are o istorie lungă în Statele Unite.

De-a lungul anilor, generația curentă a fost supusă mai multor rechemări în service. De asemenea, aceste SUV-uri sunt afectate de probleme la motoare, cutii de viteze și la partea electrică.

Citește și: Un nou SUV Dacia, surprins în teste pe A1. Imagini spion cu noul autoturism

 

Mercedes-Benz GLE


Un alt SUV Mercedes-Benz își face loc pe această listă, anume GLE, concurent pentru modele precum BMW X5 sau Audi Q7. Într-adevăr, are un design plăcut, un interior luxos și motorizări foarte potente, dar fiabilitatea lasă de dorit. Dacă plănuiești să păstrezi mașina pentru mai mulți ani, atunci trebuie să fii pregătit, deoarece reparațiile vor fi costisitoare.

 

Jaguar F-Pace


Jaguar nu are o reputație foarte bună când vine vorba de fiabilitate. Se pare că nici cel mai mare SUV al său, F-Pace, nu face excepție. Sunt mașini foarte arătoase, dinamice, dar care pot suferi de probleme mari, câteodată chiar și în perioada garanție.

 

Land Rover Range Rover
Prima poziție în topul SUV-urilor premium care ar trebui evitate este ocupată de Land Rover Range Rover.

Ușor de recunoscut, este unul dintre cele mai populare SUV-uri premium de pe piață. Designul este, în esență, neschimbat, iar interioarele oferă foarte multă tehnologie și materiale de bună calitate. La capitolul fiabilitate nu se descurcă foarte bine, dar acest lucru ar trebui luat în calcul de la bun început. Cu cât o mașină este mai tehnologizată și beneficiază de mai multe sisteme de confort, cu atât este mai predispusă la cedări ale acestor sisteme.