Topul zodiilor care pierd totul la jocurile de noroc

O mare parte dintre români sunt foarte atrași de jocurile de noroc, mulți dintre ei devenind chiar dependenți de acest obicei prin care pierd mai mulți bani decât câștigă. Vezi care sunt zodiile cele mai predispuse pierzaniei la jocurile de noroc.

RomaniaTV.net
07 iul. 2015, 12:53
Topul zodiilor care pierd totul la jocurile de noroc

1. Leu. El este cu siguranță cel mai predispus să piardă totul la jocurile de noroc. Nativul din zodia Leului nu ştie ce înseamnă jocurile de noroc cu moderaţie. Dacă Leul joacă la jocuri de noroc, el va paria maximul sumei şi va ajunge cu uşurinţă să fie falit. Leul este total convins că el nu va pierde, fiind un mare fan al cazinourilor.Partea bună este că atunci când are parte de un câștig acesta este unul foarte mare care îl poate scoate la lumină.

Citeşte şi HOROSCOP: Topul zodiilor obsedate de perfecţiune

2. Scorpion. Nativul din zodia Scorpion este un jucător inteligent şi intuitiv. Cu toate acestea, tinde mereu să parieze suma maximă şi îi place să spere că va avea un câştig profitabil. Chiar dacă se concentrează foarte mult pe joc, de cele mai multe ori pierde și asta tocmai pentru că nimic nu este sigur la jocurile de noroc.

3. Capricorn. Nativul din Capricorn nu se poate abține să nu parieze la jocurile de noroc. Dar pentru a nu se trezi cu o gaură majoră în buget, în cazul în care îşi propune să îşi încerce norocul, nu depăşește niciodată suma pe care a pregătit-o special pentru această ocazie. De cele mai multe ori însă, are mai mult de pierdut decât de câștigat.

Citeste mai mult in Revista TEO.