Topul zodiilor obsedate de dulciuri

Tuturor ne plac dulciurile și prăjiturile într-o anumită măsură, însă în astrologie, 4 semne zodiacale sunt de-a dreptul obsedate de dulciuri, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
07 iul. 2015, 13:05
Topul zodiilor obsedate de dulciuri

Taur

Primul semn zodiacal obsedat de dulciuri este Taurul. Acestuia ii place sa manance dulciuri pregatite chiar de el. Este un adevarat masterchef in bucatarie, ii place sa inventeze diverse forme si culori si prepara o multime de deserturi deosebite. In general, Taurilor le plac prajiturile ornate, stropite cu alune si alte fructe cu coaja lemnoasa. Acestia au tendinta sa se ingrase odata cu varsta, de aceea ar trebui sa o lase mai moale cu deserturile foarte dulci.

Sagetator

Sagetatorul este semnul astral care adora pur si simplu toate dulciurile, mai mult decat orice alta zodie. Acesta nu refuza nimic ce contine zahar. Avantajul acestui semn zodiacal este ca nu prea se ingrasa din pricina metabolismului foarte bine “organizat”, deci nu este nevoie sa tina niciodata o dieta. Sagetatorilor le plac briosele care au un gust facut ca la mama acasa. Le plac, de asemenea, cremele cu sirop de ciocolata si inghetata de cacao.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.