Tora Vasilescu a răbufnit după ce a primit o factură uriaşă: „Eu am avut noroc că mi s-a pus un microfon în gură, dar bătrânele de pe strada mea ce fac? Îşi vor pune facturile în sicrie”

Ca majoritatea românilor, şi actriţa Tora Vasilescu a primit facturi uriaşe la energia electrică. Recunoaşte, însă, că sumele trecute pe factură sunt pe deplin justificate.

29 sept. 2022, 11:38
Tora Vasilescu a răbufnit după ce a primit o factură uriaşă: „Eu am avut noroc că mi s-a pus un microfon în gură, dar bătrânele de pe strada mea ce fac? Îşi vor pune facturile în sicrie”

Tora Vasilescu nu se plânge, însă. Deşi are de la teatru o pensie de doar 2.350 de lei, iar ultima factura la energie a fost de… 7000 de lei, spune că şi-a permis să plăteasă factura spre deosebire de mulţi dintre românii aflaţi la limita sărăciei. A fost nevoită să apeleze, însă, la economiile de-o viaţă pentru a putea suporta costul consumului de energie electrică. Actriţa a precizat, de asemenea, că a cerut recalcularea facturii respective de două ori, după ce, iniţial, îi venise de 5000 de lei. Din nefericire, după a treia recalculare suma a fost mai mare.

Tora Vasilescu, factură uriaşă la energie: „De trei ori au evaluat. Prima a fost de 5.000, a doua de 1.700 a treia de 7.000 de lei”

Nu am ieșit să vorbesc despre problemele mele. Mesajul e că românii nu-și pot plăti facturile din salariu sau din pensii. Este exclus! De trei ori au evaluat. Prima a fost de 5.000, a doua de 1.700 a treia de 7.000 de lei. Nu au spus nimic. Ce, ei vorbesc cu noi? Suntem cantitate neglijabilă, normal! Îți vine factura și plătește.

„Am grădină, e adevărat, am solar, muncesc și îmi pun la congelator legumele toată vara. Acum ce să fac? Să renunț, să scot congelatorul? Să scoată ei cu vaccinurile care nu mai sunt bune! Să facă economie din aceste lucruri, să facă economie din smecherii care au luat electricitatea ieftin şi au vândut-o scump. Vorbesc în numele oamenilor!„, a spus actriţa Tora Vasilescuîn emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 CNN

Tora Vasilescu, revoltată: „Noi suntem proşti că plătim. Mulţi dintre noi îşi vor pune facturile în sicrie”

Actriţa este de părere că singura soluţie este ca cetăţenii să devină vocali şi să pună presiune pe conducători.

Citeste si Tora Vasilescu a primit o factură uriaşă la energia electrică. „Nu pot să plătesc, am o pensie de ruşine!”

Am o pensie rușinoasă. Așa ne-au răsplătit pentru faptul că am fost soldățeii în serviciul comandant? Am 2.350 de lei pensie de la teatru. Noroc că mi s-a pus un microfon în gură și am avut ocazia. Dar ce facem? Ce fac bătrânele de pe strada mea? Oamenii pentru care am jucat și am adus bucurie. Mă rog, suntem ultimi mohicani. O să accept totul, o să mă duc împăcată la destinația finală. Ce pot să fac mai mult?  

Eu zic să ieșim tare cu gura, pentru că altfel vor vedea că românii sunt proști și plătesc, acceptă toate lucrurile astea, cum a fost și eu proastă, pentru că așa am trăit în comunism. Toţi ne naștem eroi, dar într-o zi vom pleca. Mulţi români îşi vor pune facturile în sicrie. Mi-au spus în pandemie să mă spăl mai des. Domne’ poate m-am spălat mai des, am cheltuit electricitate. Acum să mă spăl cu soţul împreună sau cu cine oi putea.. E o glumă!(…)

E o mafie întreagă, că de aia se apără între ei! Domne’ nu vă gândiți la țara asta? Nu vă gândiți că au murit degeaba bunicii, strămoșii noștri, că generația mea, că generația părinților tăi au construit România (…) Nu îmi vine în cap decât să mă duc în copilărie și să recit poeziile din Coșbuc, acelea cu Flămând şi gol. O ştiţi.

Mesajul meu este că românii nu pot plăti„, a spus actriţa Tora Vasilescu la Antena 3 CNN.

Citeste si Geanina din „Las Fierbinți” a fost cerută în căsătorie de iubitul austriac. Actrița a dezvăluit marea veste chiar de ziua ei