Tornadă uriașă filmată în Balotești și Buftea. S-a emis cod roşu VIDEO

Meteorologii au emis o avertizare meteo nowcasting de cod roșu pentru mai multe localități din județul Ilfov. Sunt așteptate ploi torențiale, vânt și grindină.

21 iun. 2021, 18:33

Tornadă uriașă filmată în Balotești și Buftea.  Locuitorii din zonă au primit și mesaj de avertizare prin RO Alert. Potrivit meteorologilor, în localitățile Periș, Balotești, Snagov, Ciolpani, Tunari și Corbeanca se vor semnala averse torențiale care vor acumula peste 40…50 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și grindină. Avertizarea este valabilă până la ora 18.30.

Tornadă uriașă filmată în Balotești și Buftea

Mai multe persoane au filmat începutul de tornadă în Balotești și Buftea.

Fenomen meteo rar. O tornadă a fost surprinsă în Botoşani

O tornadă de mici dimensiuni a fost surprinsă de o tânără, în Botoşani. Din fericire, aceasta nu a produs pagube materiale. Reamintim că la finalul săptămânii acesteia a intrat pe teritoriul României un ciclon dinspre Marea Neagră. Tânăra a surprins pâlnia tornade în zona pădurii Baisa, deasupra putându-se vedea şi o serie de nori negri, foarte aproape de pământ. Porivit meteorologilor, judeţul Botoşani s-a aflat sub avertizare meteo de vreme rea până pe 21 iunie, ora 2:00.

Fenomene meteo extreme au fost surprinse, miercuri, şi în judeţul Tulcea. Un bărbat a surprins o două tornade în zona Babadagului. Imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare.

Ciclon de proporții în Marea Neagra. Vremea din România va deveni haotică. Filmare impresionantă din satelit VIDEO

Fenomene meteo extreme în Tulcea. Au fost surprinse două tornade VIDEO