„Trădătorule! Te-ai vândut pentru câţiva dolari!”. Dialogul INCREDIBIL dintre Meme Stoica şi Reghecampf

Mihai Stoica îi ura zilele trecute succes lui Laurenţiu Reghecampf, indiferent de echipa pe care o va antrena sezonul viitor, dar în realitate lucrurile nu au stat chiar aşa de la început. Fostul manager nu îl poate ierta pe Reghe că a renunţat la gruparea roş-albastră şi, potrivit CanCan, cei doi ar fi avut un schimb de replici extrem de dure.

28 mai 2014, 15:17
„Trădătorule! Te-ai vândut pentru câţiva dolari!”. Dialogul INCREDIBIL dintre Meme Stoica şi Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf a părăsit-o pe Steaua, semnând un contract cu echipa Al Hilal, însă fostul manager al echipei Mihai Stoica, a luat foc când a auzit că antrenorul nu şi-a respectat promisiunea făcută cu câteva luni în urmă, când Meme a intrat la puşcărie.

Citeşte şi Penitenciarul Rahova dezminte că MM Stoica şi George Copos ar fi protejaţi contra-cost de alţi deţinuţi

Potrivit cancan.ro, Mihai Stoica l-a făcut pe Reghe cu ou şi cu oţet. „Laur a mai vorbit despre posibilitatea unei plecari, insa Meme nu prea l-a luat in serios. Insa, cand a aflat ca el chiar este dispus sa plece, a inceput sa urle prin celula, sa il faca pe Reghe tradator si sa ii reproseze ca s-a vandut pentru bani. Au avut o discutie telefonica destul de puternica, iar, mai apoi, dupa petrecerea Stelei, Laur a mers la Rahova si a avut o discutie cu prietenul sau.

In cele din urma, Meme a inteles ca pentru Laur reprezinta o ocazie extraordinara oferta venita din partea arabilor. Nu se poate spune ca a tradat Steaua, pentru ca nu s-a dus la o echipa din Romania. In plus, era greu sa mai ramana la Steaua, avand in vedere ca nu isi luase banii de cateva luni bune. El a tinut totul sub control si i-a linistit pe jucatori, insa nu ar mai fi putut face asta pentru mult timp. Nimeni nu ar fi ratat aceasta ocazie in locul lui, iar Stoica a inteles acest lucru, in cele din urma„, a declarat un apropiat al lui Reghecampf, pentru cancan.ro.

Citeşte şi Meme Stoica explică IZBUCNIREA de la tribunal. Vezi ce l-a făcut să-şi iasă din minţi