Tradiția bizară care va fi respectată la nunta Otiliei Bilionera: „Mă simt liberă să fac ce mă taie capul”

Otilia Bilionera a hotărât să facă pasul cel mare și să își unească destinele cu un bărbat cu 7 ani mai mic. Acesta este de origine turcă, iar nunta va fi una cu totul atipică, cu tradiții spectaculoase.

07 nov. 2023, 16:27
Tradiția bizară care va fi respectată la nunta Otiliei Bilionera: „Mă simt liberă să fac ce mă taie capul”
Tradița bizară care va fi respectată la nunta Otiliei Bilionera: „Mă simt liberă să fac ce mă taie capul”

Otilia Bilionera a reușit să mai treacă pe listă încă o realizare uriașă, de această dată fiind vorba despre viața sa personală. Oficial, artista s-a căsătorit cu turcul Bekir Ali, la exact un an de când au început relația de iubire. Cei doi au depus actele la ofițerul stării civile și acum se pregătesc pentru o nuntă desprinsă din basme.

Citește și: Otilia Bilionera s-a căsătorit în secret! Cântăreața și iubitul său au făcut pasul cel mare în Turcia: „Soțul meu, pentru totdeauna”

Într-un interviu recent, Otilia a vorbit despre cel mai special moment din viața unui cuplu. Ea este acum o femeie căsătorită, cu toate documentele în regulă, însă marele eveniment festiv va avea loc în anul viitor. Cei doi plănuiesc să aibă două nunți, una în Turcia și una în România.

Cu doar câteva săptămâni în urmă, Otilia și Bekir Ali au semnat actele de căsătorie în fața ofițerului stării civile. Marea petrecere de nuntă va avea loc anul viitor, iar artista abia așteaptă să îmbrace rochia de mireasă și să participe la toate tradițiile turcești specifice ceremoniei lor. Unul dintre momentele ei preferate este acela în care mireasa este „îngropată” în aur, în timp ce mirele primește bani și bunuri care vor fi împărțite individual și nu vor fi puse în comun.

„A fost căsătoria în acte și va fi o petrecere de nuntă, cu rochie de mireasă, cu chiuituri. Mă văd într-o rochie simplă, cred că îmi voi lua o rochie nu prea pompoasă, nu prea grea. La începutul nunții se pun mirele și mireasa în față și rudele și ceilalți invitați la nuntă vin și pun la mire o sumă de bani și la mireasă i se pune aur. Adică ei nu își pun la comun aceste daruri. Femeia își pune aurul în bancă și, Doamne ferește, vreodată se întâmplă ceva, apelează la el. E foarte frumos, stai acolo și ți se pun așa „tone” de aur, depinde acum și cât de mulți invitați sunt. Ești îngropată în aur: la gât, toată mâna plină de brățări. Am cântat și la o nuntă și știu cum e, e foarte mișto și se dansează mult”, a spus Otilia Bilionera pentru Unica.

Între Otilia și bărbatul care a reușit să-i cucerească inima este o diferență de 7 ani, însă acest detaliu nu a contat nicio secundă în relația lor, mai ales că tânărul a trecut cu brio testul maturității. Nu doar iubitul a trecut peste probele de foc, dar și mama acestuia. Otilia are o relație excelentă cu soacra ei, pe care o caracterizează ca fiind o femei modernă, optimistă, glumeață.

„Este exact ca și mine, semănăm atât de mult, este o femeie modernă, glumeață, foarte optimistă, binedispusă tot timpul. Îmi place enorm. E foarte important să te înțelegi bine cu familia. Mă simt liberă să fac ce mă taie capul, mă simt foarte bine cu ei.”,a  mai spus Otilia Bilionera.

Citește și: Cum se menține în formă Otilia Bilionera, la 31 de ani. Care este dieta artistei: „În apartamentul meu nu găsești mâncare”