TRAGEDIE AVIATICĂ în Sibiu. Unul dintre răniţi, supus transplantului de piele. Trei militari, înmormântaţi

TRAGEDIE AVIATICĂ în Sibiu. Unul dintre supravietuiţorii accidentului aviatic de lângă Sibiu a fost supus luni unui transplant de piele. Medicii de la Spitalul de Arşi au luat ţesutul de la Banca de piele de la Spitalul Grigore Alexandrescu. Celălalt rănit are o evoluţie bună, însă este tot în stare gravă, potrivit România TV. Tot luni, trei dintre cei opt eroi vor fi conduşi de familie, prieteni şi colegi pe ultimul drum.

24 nov. 2014, 10:11
TRAGEDIE AVIATICĂ în Sibiu. Unul dintre răniţi, supus transplantului de piele. Trei militari, înmormântaţi

TRAGEDIE AVIATICĂ în SibiuUnul dintre supravieţuitorii accidentului aviatic din judeţul Sibiu a fost supus, luni, unui transplant de piele. Medicii au adus ţesut, luni dimineaţă, de la Banca de piele de la Spitalul Grigore Alexandrescu. Intervenţia a fost necesară în zonele cu arsuri profunde.

Citeşte şi ELICOPTER PRĂBUŞIT SIBIU. Informaţii EXCLUSIVE din ancheta tragediei

Starea celuilalt rănit este un pic mai bună, însă amândoi se află în stare gravă, deoarece au suferit arsuri de gradul 2 şi 3 pe 40% din suprafaţa corpului.

Citeşte şi TRAGEDIE SIBIU, ULTIMELE CUVINTE. Unul dintre militari şi-a sunat iubita înainte de PRĂBUŞIRE

În ceea ce priveşte familiile, prietenii şi colegii celor care au murit în accidentul aviatic, aceştia duc în suflet o durere fără margini. Trei dintre cei opt eroi care au pierit în tragedie sunt conduşi, luni, pe ultimul drum.

Citeşte şi Ceremonie impresionantă pentru victimele accidentului aviatic din Sibiu. Iohannis, prezent la eveniment

În faţa capelei din Cimitirul Militar din Cluj-Napoca a fost depus trupul neînsufleţit al comandorului Artur-Grigore Palfi. Foarte multă lume a venit să participe la înmormântare. Alături de familie se află prieteni, colegi, dar şi militari. Toţi spun că bărbatul era un om deosebit şi unul dintre cei mai buni piloţi de la Forţele Aeriene Române.

Citeşte şi MĂRTURII în EXCLUSIVITATE ale martorilor TRAGEDIEI AVIATICE din Sibiu VIDEO

Tot la Cimitirul Militar din Cluj-Napoca va fi condus pe ultimul drum şi Rareş Moldovan, comandant-medic. El va fi înmormântat, luni, în jurul orei 12.30.

Durere mare este şi la Argeş, unde va fi înmormântat Paul Bădescu, un maestru militar.

Citeşte şi Unul dintre militarii morţi în accidentul aviatic din Sibiu are o POVESTE CUTREMURĂTOARE

VEZI şi Cine sunt militarii implicaţi în accidentul aviatic din Sibiu