Tragedie de Crăciun! Unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din România a murit într-un accident de circulaţie

Un cunoscut om de afaceri în vârstă de 66 de ani, din Bacău, a murit într-un tragic accident de circulație.

25 dec. 2022, 20:46
Tragedie de Crăciun! Unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din România a murit într-un accident de circulaţie
Un cunoscut om de afaceri a murit în urma unui accident rutier

Neculai Dumitrache, un cunoscut om de afaceri din Bacău, a decedat în urma unui grav accident rutier. Mașina în care se afla a fost izbită de un tânăr de 20 de ani care a intrat cu autovehiculul pe care îl conducea pe contrasens. Potrivit bzi.ro, șoferii celor două autoturisme nu consumaseră alcool.

Citește și:Familia unui om de afaceri, tâlhărită în casă. Hoţii i-au legat soţia şi copiii şi au fugit cu 30.000 lei

Evenimentul rutier s-a petrecut în dimineața zilei de 24 decembrie, în comuna Valea Seacă, județul Bacău, pe drumul E85.

În urma impactului devastator, inima afaceristului a cedat. Șoferul vinovat a suferit doar răni ușoare, precum și pasagera aflată în mașină cu acesta. Omul de afaceri controla societatea de construcții Fair  Play SRL. 2008 a fost cel mai bun an pentru firma acestuia, ajungând la acea vreme la un nivel al contractelor de 14 milioane de lei, cu un profit de 7,4 milioane de lei.

Niculai Dumitrache a avut și contracte importante cu instituțiile publice, în special în ceea ce privește lucrările de deszăpezire.

Citește și: Accident tragic în București, de Crăciun. O pasageră a murit, după ce șoferul de 18 ani s-a răsturnat cu mașina

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Tot sâmbătă, în apropiere de Valea Seacă, a mai avut loc un accident rutier pe E85, la Sascut. Două mașini s-au lovit în trafic, trei copii cu vârste între un an și trei ani fiind răniți ușor.