Tragedie imensă, 17 tineri au fost găsiţi morţi în club. Niciunul nu prezintă urme de violenţă VIDEO

Trupurile inerte a cel puţin 17 persoane - toţi tineri - au fost găsite într-un bar de noapte, într-un township din East London, în Africa de Sud.

26 iun. 2022, 12:30
Tragedie imensă, 17 tineri au fost găsiţi morţi în club. Niciunul nu prezintă urme de violenţă VIDEO

Incident şocant într-un club din Africa de Sud. Cadavrele a cel puţin 17 persoane – tineri – au fost găsite într-un bar de noapte, într-un township din East London, în Africa de Sud, anunţă duminică poliţia locală, relatează AFP.
”Sunt 17 tineri care au fost găsiţi morţi într-un bar de noapte la East London. Circumstanţele morţilor nu sunt cunoscute pentru moment”, anunţă la postul de televiziune eNCA şeful poliţiei provinciei, generalul Thembinkosi Kinana.

Acuzaţii de blasfemie, după ce un bar a oferit alcool gratis clienţilor cu numele de Mohamed. Mai multe persoane au fost arestate
Victimele au vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani, precizează el. Potrivit unor imagini difuzate pe reţele de socializare, cadavrele sunt lungite pe jos, iar niciunul nu pare să prezinte vreo rană. Televiziuni locale difuzează în buclă imagini cu mulţimi de familii şi trecători adunate în jurul acestui club de noapte din East London, un oraş cu un milion de locuitori, situat la Oceanul Indian, la aproximativ 700 de kilometri sud de Joahnnesburg.

Tot la sfârşitul acesti săptămâni, două persoane au fost ucise, iar alte opt au fost rănite în urma unui atac armat care a avut loc la un club de noapte destinat comunității LGBTQ în capitala Norvegiei, Oslo.

Atacul a avut loc sâmbătă la London Pub, un club care se descrie pe site-ul său drept „cel mai mare local pentru gat și lesbiene din Oslo”.

Incident într-un club de noapte LGBTQ din Oslo. Două persoane au murit şi 14 au fost rănite după ce un bărbat a deschis focul
Poliția a primit mai multe apeluri la ora locală 01:14 (02:14, ora României, n. red.) și mai multe echipaje au ajuns la fața locului câteva minute mai târziu. Polițiștii au reținut un bărbat suspect la trei minute după ce au ajuns la fața locului, a anunțat Poliția.