Tragedie în Cluj! Viceprimarul comunei Suatu a fost găsit spânzurat, la două zile după ce a dispărut

Viceprimarul comunei Suatu, Ştefan Nagy, a fost găsit, duminică, spânzurat, într-o livadă de la marginea localității. Bărbatul a fost căutat timp de două zile de autorități, familie și consăteni, după ce vineri a dispărut fără urmă.

15 ian. 2023, 17:03
Tragedie în Cluj! Viceprimarul comunei Suatu a fost găsit spânzurat, la două zile după ce a dispărut
Viceprimarul comunei Suatu a fost găsit spânzurat, la două zile după ce a dispărut

Viceprimarul comunei Suatu a fost găsit spânzurat, la două zile după ce a dispărut. Este doliu în comuna clujeană Sutatu, după ce viceprimarul Ștefan Nagy a fost găsit fără suflare, într-o livadă de la marginea localității.

Citește și Doi oameni au supraviețuit în mod miraculos, după ce au fost loviți de tren. Mașina lor a ajuns un morman de fiare

Viceprimarul comunei Suatu a fost găsit spânzurat, la două zile după ce a dispărut

Ștefan Nagy a dispărut fără urmă de acasă vineri dimineață, iar după două zile de căutări, oamenii legii i-au găsit cadavrul viceprimarului spânzurat în colțul unei cabane situate în livada de la marginea comunei Suatu.

Chiar dacă nu prezenta semne vizibile de violență trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările în acest caz.

”Bărbatul de 49 de ani, din comuna Suatu, județul Cluj a fost găsit fără viață, spânzurat. Cadavrul acestuia a fost identificat în extravilanul localității Suatu, județul Cluj, în urma unor evaluări primare, fără semne vizibile de violență.

Activitățile de căutare coordonate de Serviciul de Investigații Criminale au fost demarate la data de 13 ianuarie a.c., fiind implicate în jur de 100 de persoane în total, atât localnici, cât și polițiști, jandarmi, voluntari din cadrul CERT, specialiști criminaliști, dar și echipaje canine din cadrul Serviciului de Ordine Publică și Asociației Câini de Salvare Transilvania.

Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj, într-un comunicat de presă.

Primarul comunei Suatu, Szobo Mihaly, este extrem de afectat de moartea colegului său despre care are numai cuvinte de laudă.

Edilul a spus că nu l-a mai văzut de joi pe viceprimarul Ștefan Nagy și nu își explică ce l-a determinat să recurgă la acest gest.

„Joi dimineaţă a venit la lucru, am discutat cu el, eu am fost la medic apoi. După-amiază a plecat acasă, am încercat să vorbesc cu el prin telefon, nu mi-a răspuns. Vineri dimineaţă nu a mai venit la seviciu, nu l-am mai văzut de atunci”, a spus primarul comunei Suatu.

Citește și Destin crunt pentru o tânără din Zalău. A murit în cel mai frumos moment al vieții ei, la doar câteva ore după ce a devenit mamă