Tragedie în familia lui Michael Ballack! Fiul fostului căpitan al Germaniei a murit la doar 18 ani

Emilio Ballack (18 ani), fiul fostului star de la Bayer Leverkusen, Bayern Munchen şi Chelsea, a murit în urma unui accident de ATV.

05 aug. 2021, 16:44
Tragedie în familia lui Michael Ballack! Fiul fostului căpitan al Germaniei a murit la doar 18 ani

Tragedie în familia lui Michael Ballack! Emilio Ballack se afla în vacanță în Portugalia, în peninsula Troia, unde tatăl său a cumpărat o casă în urmă cu câțiva ani. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri și salvare, însă fiul fostului căpitan al echipei naţionale a Germaniei nu a mai putut fi readus la viață. Michael Ballack mai are doi copii, scrie presa germană.

Tragedie în familia lui Michael Ballack

Michael Ballack a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai naționalei Germaniei, la începutul anilor 2000. Crescut de Chemnitzer, fostul mijlocaș a mai evoluat la Kaiserslautern, Bayer Leverkusen, Bayern Munchen și Chelsea. A fost desemnat de trei ori cel mai bun fotbalist din Germania și a fost vicecampion mondial în 2002. Şi-a trecut în cont 16 trofee, printre care titlul de campion în Premier League și patru titluri în Bundesliga. Anul 2002 a fost plin de ghinion pentru Michael Ballack. Pe lângă finala Campionatului Mondial, 0-2 cu Brazilia, germanul a pierdut și trofeul UEFA Champions League, Real Madrid – Bayer Leverkusen 2-1.

Christian Eriksen a ajuns în cantonamentul lui Inter. S-a îmbrățișat cu Ionuț Radu: „Este într-o stare excelentă!” VIDEO

Michael Ballack s-a căsătorit în 2008 cu Simone Lambe, iubita sa din copilărie, alături de care avea trei copii: Louis (născut în 2001), Emilio (născut în 2002) și Jordi (născut în 2005). Fostul fotbalist a decis să divorțeze de soția sa în 2012.


loading...
Partenerii noștri