Tragedie în sportul românesc. Fostul handbalist a fost găsit MORT în parc

Un fost hanablist a fost găsit fără viaţă într-un parc din Oradea. Bărbatul era decedat de aproximativ o oră în momentul în momentul în care ambulanţa a ajuns la faţa locului.

17 mai 2021, 19:13
Tragedie în sportul românesc. Fostul handbalist a fost găsit MORT în parc

Tragedie în sportul românesc.  Doru Drăgan, în vârstă de 62 de ani, fost handbalist la Constructorul Oradea, a fost găsit mort într-un parc potrivit bihon.ro.

Din nefericire, sportivul era decedat de aproximativ o oră când a ajuns echipajul de ambulanță la fața locului care au constatat decesul.

Prietenii și apropiații spun că acesta a ieșit luni dimineața să alerge și s-a prăbușit la pământ şi se presupune că ar fi vorba de un infarct.

Mai mult de cât atât, persoane din anturajul decedatului spun că familia le-ar fi spus anchetatorilor că bărbatul ar fi avut probleme cardiace (tensiune mărită).

„În fiecare zi ieșea în parc și alerga. La fel a făcut și dimineață. Din păcate a fost găsit prea târziu”, au mai declarat aceleași surse.

Tragedie în sportul românesc. Doru Drăgan a făcut parte din celebra echipă condusă de antrenorul Gigi Ionescu. „Pentru lumea sportului este o mare lovitură, absolut neașteptată, pentru că îl știam un mare sportiv, un familist convins, cu o viață foarte ordonată, conducea o firmă de prospecțiuni geologice și avea un fizic de invidiat. Nimeni nu știe să fi suferit vreodată de vreo afecțiune, în afară de cele dobândite pe terenul de sport”, au mărturisit foștii colegi. Doru Drăgan i-a avut colegi, printre alții, pe Dumitru Giura, Venu Târniceru, Mircea Sânmărghițan, Adrian Rus, Sabin Dacău, Tudor Gheorghe „Pele”, Vasile Oprea, Florea Vranău, Ionel Mîrza, Sava etc.

Ioan Danciu a murit! Fostul arbitru avea 69 de ani şi se confrunta cu probleme medicale grave
„Erau anii în care handbaliștii orădeni, cu Doru Drăgan în teren, se băteau de la egal la egal cu marile forțe europene, Steaua, Dinamo, Minaur Baia Mare sau Poli Timișoara. A încercat revitalizarea handbalului masculin orădean creându-și propriul club – Activ Oradea, care a dat mai mulți jucători actualei echipe orădene de seniori, printre ei și pe fiul său, Alin Drăgan”, mai rememorează colegii săi. Zilele trecute, acesta le mărturisea că este tentat să se alăture într-un proiect prin care dorea să readucă echipa orădeană în liga națională. „Un munte de om și de bunătate a plecat să alerge, ca pe vremuri, spre semicercul advers. Din păcate nu s-a mai întors acasă. El era omul care ne făcea să râdem, era mereu cu zâmbetul pe buze și cu o vorbă de duh. O să ne lipsească. Drum lin spre veșnicie Doru Drăgan”, a scris pe Facebook, Victor Mihalcea, comentator sportiv.

Apar informații șocante despre șoferul de Maserati care a murit în accident, împreună cu doi prieteni. Era cercetat pentru trafic de droguri și nu deținea permis de conducere